WeTu Analytics

Kwandwe Ecca Lodge

Game Drives: Twice Daily (Included)

Explora l'esplendor natural de Kwandwe a primera hora del matí i a la tarda o al vespre les unitats de joc en un vehicle de safari 4x4 obert. Un guardaboscos armats i un equip de rastrejador comparteixen el seu ampli coneixement de l'arbust amb vostè mentre feu un seguiment dels Big Five, així com una varietat d'altres animals silvestres.

Les unitats matinals comencen a mesura que es trenca l'alba sobre el riu Peix Gran, proporcionant l'oportunitat de veure els depredadors sinuant les seves caces nocturnes i instal·lant-se per al dia. Molts animals aprofiten les hores fredes del matí per pasturar abans de la calor del dia. A última hora de la tarda la vida silvestre sovint es pot veure baixant al riu per beure. Les unitats nocturnes produeixen alguns albiraments inusuals, incloent aardvark, aardwolf, guineu d'orelles i porcí.

Mostra més
Mostra menys

Big Game Walking Safari (Included)

Experimenta l'emoció de fer el seguiment del joc gran (rinoceront blanc, rinoceront negre, elefant i búfal) a peu, acompanyat per un especialista armat i un equip de rastrejador. La caminada dura de 3 a 4 hores i acaba amb un dinar de pícnic a la vora del riu Peix Gran o en un lloc pintoresc de l'arbust. No apte per a menors de 16 anys.

Mostra més
Mostra menys

Fishing Safari (Included)

Kwandwe ofereix una gran varietat d'opcions de pesca, ja sigui en aigües quietes o en el riu Great Fish. Proveu la seva mà en la captura de baix boca gran en esquers artificials o canya de la mosca a la presa més gran de la reserva. La pesca gruixuda (esquer) també es pot provar al riu gran peix o a una de les altres grans preses per apuntar el peix groc, la carpa, el bagre Sharptooth i molt més. Una activitat lúdica tant per a nens com per a adults.

Mostra més
Mostra menys

Interpretive Bush Walks (Included)

Entre les unitats de joc, mireu de prop les meravelles subtils i invisibles de l'arbust en un passeig tranquil a poca distància de la vostra casa de camp. Els matolls densos d'eufòrbia són millor explorats a peu, revelant un món secret de líquens, molses i falgueres. Diverses aus rapinyaires i altres espècies nidifiquen en els arbres més alts o en el dosser espinosos. Un guardabosc armat guia els hostes a través d'observacions “de prop i personal” de diverses espècies d'antílops, girafa, guerrera o zebra. No apte per a menors de 12 anys.

Mostra més
Mostra menys

Rhino Monitoring Drive (Additional Rate)

Passar 3 - 4 hores de seguiment de rinoceront amb un equip especialitzat de guardaboscos i rastrejador. Coneix els hàbits d'aquesta espècie amenaçada, el tema de la caça furtiva de rinoceront, així com els propis esforços de conservació de Kwandwe. L'experiència acaba amb un refrigeri en un lloc pintoresc de l'arbust. Totes les edats benvingudes.

Mostra més
Mostra menys

Private Safari (Additional Rate)

Feu el vostre propi safari dirigit per un equip especialitzat especialitzat en guardaboscos i rastrejadors, garantint una experiència de visualització de jocs privada (subjecte a la disponibilitat d'un vehicle privat en el moment de fer la reserva). S'ha de reservar un vehicle de safari privat durant l'estada; un dia de safari va de 12h00 (hora d'entrada) a 12h00 l'endemà.

Mostra més
Mostra menys

Rhino Conservation Safari (Additional Rate)

Un safari recomanat de tres nits i quatre dies us ofereix l'oportunitat de participar en l'emocionant programa de rinoceront i osques de Kwandwe. Sota la supervisió d'experts, el rinoceront es darteix per plantar microxips a les banyes i realitzar osques per a la seva futura identificació, una tasca essencial per garantir la preservació d'aquesta espècie en perill d'extinció.

El millor moment és generalment 1 Maig - 30 Setembre a causa de les condicions climàtiques més fredes, però es pot fer tot l'any. El procediment està sempre subjecte a la disponibilitat de l'equip de gestió de fauna, així com a la disponibilitat de rinoceronts que necessiten ser dentats per a fins de conservació. No apte per a menors de 16 anys.

Mostra més
Mostra menys

Private Fishing Safari (Additional Rate)

Kwandwe ofereix una gran varietat d'opcions de pesca, ja sigui en aigües quietes o en el riu Great Fish. Proveu la seva mà en la captura de baix boca gran en esquers artificials o canya de la mosca a la presa més gran de la reserva. La pesca gruixuda (esquer) també es pot provar al riu gran peix o a una de les altres grans preses per apuntar el peix groc, la carpa, el bagre Sharptooth i molt més.

Passeu tant de temps com vulgueu pescar amb el vostre guia privat mentre esteu envoltats de la bellesa del gran desert 5 de Kwandwe. Per a una experiència totalment privada, s'ha de reservar durant la seva estada.

Mostra més
Mostra menys

Private Photographic Safari (Additional Rate)

A mida del nivell d'experiència dels participants, la guia fotogràfica aconsella als clients la configuració adequada de la càmera en diferents escenaris, aportant idees compositives i responent a qualsevol dubte relacionat amb la fotografia. Alternativament, simplement seure i gaudir de l'experiència connectada del seu safari mentre el seu guia especialista fa les fotos per a vostè. Inclou un vehicle privat, fotografies editades en format electrònic juntament amb un fotollibre digital Kwandwe gratuït.

Cal reservar durant la seva estada i inclou un vehicle privat, fotografies editades en format electrònic juntament amb un fotollibre digital Kwandwe gratuït.

Mostra més
Mostra menys

Private Walking Safari (Additional Rate)

Un guia professional de rutes qualificat i experimentat us permetrà experimentar Kwandwe a peu. Trieu si voleu veure el joc gran com Rhino blanc i negre, elefant o Buffalo a peu, o simplement absorbir la bellesa de la natura mentre camina pels entorns fascinants amb la seva guia armada. Vostè decideix quan caminar, o quan conduir com el seu cor desitja. Per a una experiència totalment privada, s'ha de reservar durant la seva estada. No apte per a menors de 16 anys.

Imatge: Scott Ramsay

Mostra més
Mostra menys

Private Birding Safari (Additional Rate)

Dediqueu tant de temps com vulgueu buscant aquestes especialitats esquives i afegiu al vostre coneixement de la vida de les aus de Sud-àfrica. La seva guia especialitzada té un coneixement detallat d'on, quan i com trobar quin ocell es troba després amb el seu coneixement íntim de les 315 espècies d'aus registrades de Kwandwe.

Mostra més
Mostra menys

Children's Activities (Included)

Tenim una gran varietat d'activitats infantils a les nostres propietats:

- Els nens reben un regal de benvinguda a l'arribada que inclou una Guia Eco-nect formada per animals
llistes de comprovació, jocs temàtics i activitats, i el compromís de 'viure verd' ('Junior' per a menors de 6 i
'Senior' per a 6 anys), llapis de llapis i un regal adequat per a l'edat de la nostra botiga de regals.

- Les famílies poden participar en activitats divertides i aventureres a la reserva, incloent la construcció d'estels,
caçadors caçadors a través de la reserva amb pistes que provoquen el pensament per buscar objectes ocults que
ajudar en la seva pròxima tasca... o caçadors de tresors durant una unitat de joc que ensenyi la navegació bàsica
utilitzant una brúixola de sol i com utilitzar les principals característiques del paisatge per tal de trobar el tresor!

- Retornar: les famílies tenen l'oportunitat de plantar Spekboom, un tipus de vegetació de matoll que és
originari del Cap Oriental i prolífic sobre la reserva, i un dels cinc primers carbon-emmagatzemant
vegetacions al planeta. D'aquesta manera se'ls anima a compensar les seves petjades de carboni.
Les famílies també poden participar en les activitats volunturístiques de Kwandwe a través de la reserva Ubunye
Fundació, que treballa amb comunitats que viuen i envolten la reserva.

- Les activitats s'adapten a interessos i habilitats individuals i familiars. Per a joves
Això inclou l'assistència amb projectes de jardineria a la comunitat local de Mgcamabele; participant
en activitats artístiques i artesanals; i els nens petits estan convidats a unir-se a temps de joc a l'escola preescolar.

- Els nens també són benvinguts a participar en el programa Kwandwe 'Knit a Bit'. Els quadrats de punt
s'uneixen per fer mantes i es lliuren a la Fundació Ubunye que les distribueix
comunitats que envolten Kwandwe.

- Altres activitats per als nens inclouen “criatures de crumpet” (utilitzant una varietat de crompeta de colors
barreges en ampolles espremudes, el guardabosc i els nens crearan crumpetes en forma d'animals); art de sorra,
fer motlles de guix de París, rebordear, viatge de pesca de Minnow amb un guardabosc, forn i
fabricació de pizzes amb davantals i toques especialment dissenyats 'Xefs in Training', DVD i crispetes de blat de moro,
jocs de taula eco educatius (aprendre sobre el reciclatge i com cuidar el nostre planeta d'una manera divertida
manera) i històries africanes per dormir.

Mostra més
Mostra menys

Spa Treatments (Additional Rate)

Hi ha una gran varietat de tractaments de benestar disponibles per gaudir de la privacitat de la seva suite. Des del primer moment, els habitants originals d'Àfrica vivien en harmonia amb la natura. Els nostres tractaments i rituals van ser inspirats, dissenyats i basats en la rica herència d'Àfrica i creats per celebrar la mare terra i la seva connexió amb la vida. Només els millors ingredients naturals disponibles de la natura s'utilitzen en els nostres productes, com ara l'oli de la fruita Marula, l'oli de nous de Mongongo, la mantega de karité curativa, l'oli de l'arbre Baobab, l'ungüent de la salsitxa africana i la mantega Mafura, per citar alguns.

Mostra més
Mostra menys

Private Campfire Cooking (Additional Rate)

Aprèn a dominar l'art de la barbacoa mentre estàs en safari! Kwandwe ofereix una oportunitat emocionant per aprendre a preparar i cuinar autèntics 'braais' sud-africans i plats preferits amb ingredients locals. Un costum social ben establert i una manera tradicional de cuinar a l'aire lliure a Sud-àfrica, un 'braai' consisteix a fer barbacoes de carn a foc obert.

Mostra més
Mostra menys

Volunteering at Kwandwe

La Fundació Ubunye és el nostre braç de desenvolupament social. Fundada el 2002, la Fundació és una confiança benèfica independent, sense ànim de lucre, que actualment inverteix en el desenvolupament de nou comunitats rurals, dues de les quals estan ubicades a la reserva de Kwandwe.

Els convidats de Kwandwe tenen l'oportunitat única de participar en el voluntariat cap a la Fundació Ubunye donant articles, involucrant-se en activitats i/o donacions econòmiques.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Walking & Fly Camping Safari (Additional Rate)

Els mesos més freds de Kwandwe ofereixen l'oportunitat perfecta per connectar amb el desert mentre està a peu. Sortiu de la vostra habitació a la casa de camp o vila i exploreu la gran extensió del desert de Kwandwe en un viatge a un campament privat per a la nit. Recorre el paisatge dinàmic a peu juntament amb un guia privat i forma part de la història de la terra. Seure al voltant del foc i cuinar un àpat sobre les flames obertes, compartir històries i escoltar els sons d'Àfrica. Passa les nits sota les estrelles per a una autèntica experiència de campament de Bush.

Es requereix una estada mínima de 3 nits en qualsevol de les viles privades o allotjaments de Kwandwe per reservar l'experiència Winter Wilderness Walk. Les habitacions dels clients romandran a la seva disposició si volen tornar a la comoditat de la seva suite en qualsevol moment. Els clients surten a peu i gaudeixen d'un dinar de pícnic al desert abans de continuar amb el seu campament de mosques privat per a la nit. Hi ha un vehicle disponible durant tota l'experiència perquè els clients triïn quan caminar i quan conduir.

Disponible Maig - 30 Novembre | Màxim 4 persones

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Kwandwe Ecca Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes