WeTu Analytics

Royal Malewane

Dining at Royal Malewane

Menjar a Royal Malewane és una experiència única i indulgent amb una carta en constant canvi i una gran varietat de bells escenaris per assaborir la cuina contemporània elaborada pel nostre xef executiu i dedicat equip. A Royal Malewane creiem que l'experiència del safari és sinònim de menjar i vi excepcionals.

El xapat exquisit és la segona naturalesa dels xefs de Royal Malewane per als quals la cuina és sens dubte un art. La cuina es complementa amb un llenç natural per assaborir tant com els delicats sabors amb la zona de menjador amb vistes al riu Malewane, on una gran varietat de curioses criatures grans i petites s'aventuren a arrasar la set. Royal Malewane també ofereix una cuina compatible amb Kosher.

Mostra més
Mostra menys

The Masiya Bar

El bar Masiya ret homenatge a la història de Royal Malewane i als seus mestres trackers, en particular, Wilson Masiya. Wilson va formar part de la família The Royal Portfolio des que vam obrir les nostres portes el 1999 i va ser una part formidable de l'experiència convidada a Royal Malewane, el seu increïble amor i saviesa per l'arbust amb un efecte durador en tot el que va trobar.

El Masiya Bar es va construir sobre el lloc de la boma existent, just a la vora de l'aigua, i mostra la nostra fabulosa col·lecció de ginebres i més de 50 whiskies. Els clients podran compartir històries de les aventures del dia a través d'un còctel o sopar en aquest espai únic decorat amb mobles Dedon que es barreja en l'entorn natural com un amagatall tradicional al voltant d'un abeurador.

Mostra més
Mostra menys

Bush Dinners

La Carpa Bush a Royal Malewane ofereix una festa al cor del desert africà. Una experiència veritablement notable i romàntica amb llanternes brillants que llanternes una llum suau entre els braser que cremen.

Els sons del cor salvatge i del poble local proporcionen la banda sonora a una vetllada molt especial on els clients poden gaudir d'estar a la muntanya amb la comoditat de rentar-se els lavabos. Què millor lloc per gaudir d'una gorra de nit que a la vora del foc sota les estrelles africanes, ja que el seu guardabosc explica les històries del dia?

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Royal Malewane

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes