WeTu Analytics

Royal Malewane

Game Drives

Les unitats de joc són l'activitat de signatura en qualsevol safari africà. En la unitat de joc, els clients surten en un safari especialitzat de 10 places Land Rover amb un expert ranger i un rastrejador. Els vehicles estan optimitzats per a la visualització del joc i a Royal Malewane agafem un màxim de 6 en cada vehicle per obtenir un confort òptim. Per veure el joc és perdre's en un drama poderós i sorprenent. Durant una excursió de visió de joc, els teus sentits aguditzen, l'emoció creix, t'apropes als animals més notables mentre cacen, juguen i dormen. Les unitats de joc a Royal Malewane s'adapten als vostres interessos, perquè pugueu rastrejar el vostre animal preferit o veure els ocells, les flors o els arbres que més us agraden.

En un dia típic en safari, els clients seran despertats pel seu guardabosc abans de la sortida del sol. La sortida del sol i la posta de sol són moments en què molts animals estan més actius abans i després de la calor del dia arriba i persegueix gran part de la fauna salvatge en repòs. Després d'una tassa ràpida de cafè i un aperitiu lleuger, comença la unitat de joc del matí. Les unitats de joc solen durar entre 3 i 4 hores. Després de la sortida del matí, els clients se serveixen un esmorzar abundant, on els clients poden relaxar-se o gaudir d'altres activitats. Les unitats de joc de la tarda es van posar en marxa al voltant de les 16:00 i sovint es van després de les fosques perquè els hostes puguin veure algunes de les criatures nocturnes d'Àfrica. Els clients tornaran al campament per a un sopar sumptuós sota les estrelles si el temps ho permet.

Mostra més
Mostra menys

Bush Walks

Per a aquells que vulguin apropar-se encara més a la natura, els nostres guardaboscos i rastrejadors altament qualificats conduiran els hostes a peu a través del salvatge arbust africà. Passeja entre els Big 5 (lleons, lleopards, rinoceronts, elefants i búfals) i mirades rares idees del nostre món natural, centrant-se no només en els animals, sinó en la biodiversitat dels hàbitats i la vida vegetal. Bush camina generalment deixen després de l'esmorzar i la seva unitat de joc d'hora al matí.

Mostra més
Mostra menys

The Waters of Royal Malewane Bush Spa

El guardonat Waters of Royal Malewane Bush Spa és un espai màgic i tranquil en plena harmonia amb l'entorn natural. Gaudiu d'un massatge relaxant o d'un tractament de bellesa mimant. Per a una experiència més romàntica, les parelles poden gaudir dels banys enfonsats marroquins.

Mostra més
Mostra menys

Sigagule Crèche

Una visita a la comunitat local és inspiradora, humil i educativa. El Royal Portfolio creu apassionadament en la participació i l'aixecament de la comunitat. Per tant, a Royal Malewane vam decidir centrar-nos en els nens i l'educació. La nostra missió era crear un canvi significatiu en la vida dels nens de la Sigagule Crèche, creant un entorn on poder aprendre i divertir-se en un entorn segur i saludable. Els trasllats per a tots els clients a Sigagule són gratuïts.

La Sigagule Crèche tenia 86 alumnes que estaven allotjats en una sala de classe només prou gran per a 30 nens i que només reben una subvenció del Govern suficient per alimentar 38 nens. No tenien aigua corrent a la propietat i dos banys molt primitius.

Royal Malewane amb l'ajuda de donacions molt generoses dels nostres clients han pogut completar les següents millores a l'escola:
• Construir una aula addicional per als nens
• Pintat l'interior de l'aula existent i persianes penjades a les finestres
• Les canonades d'aigua col·locades a la cuina i construïdes noves instal·lacions de bany
• Construït un gimnàs de la selva i zona de jocs per als nens
• Establert un hort complet (que ara subministra el 80% de les seves verdures)
i plantats arbres fruiters.
• Matalassos comprats per a l'hora de la migdiada per als nens, ja que estaven dormint en una estora
el pis de formigó
• Guixat, pintat i posar prestatgeries i una estufa a la seva cuina
• Construït una habitació de nadó per als nens i nadons més petits
• Formació introduïda d'un currículum de professors pas a pas per a la Guarderia i
altres escoles rurals de la nostra zona

Mostra més
Mostra menys

Moholoholo – Wildlife Rehabilitation Centre

Situat a l'ombra de la majestuosa “Mariepskop” aquesta conservació única és la llar de molts animals salvatges. Una visita al centre de Rehabilitació de Vida Silvestre Moholoholo és una experiència inoblidable. Aquí es pot veure una gran varietat d'ocells i animals, on Brian Jones i el seu equip nodreixen els ferits i orfes, rehabilitant-los per alliberar-los de nou a la natura sempre que sigui possible. Els que no són tan afortunats, per la naturalesa i l'abast de les seves lesions, es cuiden en captivitat per educar les moltes persones que visiten Moholoholo cada any.

Les visites guiades pel Centre posen en contacte estret amb espècies comunes i rares com les àguiles coronades i marcials, mussols i voltors, així com servales, gossos salvatges, lleons, lleopard i molts altres animals i aus.

El Centre de Rehabilitació de Fauna de Moholoholo contribueix a la conservació d'espècies amenaçades i a la rehabilitació de fauna ferida i enverinada. Moholoholo també facilita una sèrie de programes de cria reeixits.

Mostra més
Mostra menys

Hot Air Ballooning

Prengui un vol d'una hora sobre la pintoresca secció Lowveld del riu Blyde, a l'oest de Hoedspruit. El terreny és una barreja de terres de cultiu i reserves naturals privades als peus de l'escarpment Drakensberg.

Les muntanyes cap al sud i l'oest proporcionen refugi dels vents dominants, oferint així un bon clima volador en la majoria dels dies. En dies molt tranquils, els globus poden volar sobre la Reserva Natural de Kapama, al sud-est de Hoedspruit. Els pilots i tripulants qualificats vetllaran per una aventura segura, amena i divulgativa.

Reuniu-vos abans de la sortida del sol i gaudiu d'un cafè mentre observeu el vostre globus de vuit pisos d'alçada inflat i preparat per al vol. Després d'un briefing de seguretat que ha d'estar en l'aire a temps per presenciar la sortida del sol. L'alçada sobre el sòl variarà entre fregar els cims dels arbres fins als peus 2 000, ja que el pilot canvia d'altitud a la recerca d'indicacions i velocitats favorables del vent. A mesura que surt el sol, el paisatge, la vegetació i, si tens sort, una mica de vida silvestre oferiran grans oportunitats fotogràfiques!

Mostra més
Mostra menys

Helicopter Tours

Aquesta és la nostra activitat externa més popular: un vol espectacular sobre algunes de les zones més pintoresques del país com el canó del riu Blyde, la finestra dels déus i el Pinnacle. En ruta volem sobre algunes de les impressionants cascades conegudes a la zona (que són encara millors en els mesos d'estiu després de les pluges) com el Mac Mac, les cascades de Lisboa i Berlyn. Ens aturem en un espai de pícnic privat on els clients poden experimentar l'ambient i estar a prop de la natura mentre gaudeixen del seu àpat. Sortida des de la Royal Malewane Airstrip (a 15 minuts de l'alberg).

Mostra més
Mostra menys

Golf

Royal Malewane està situat al salvatge i bonic parc nacional de Greater Kruger. L'exclusiu Leopard Creek Country Club, amb el seu innovador curs dissenyat per Gary Player, es troba a la frontera sud del Kruger Park. Cada forat és tan pintoresc i emocionant com l'altre amb el riu cocodril que actua com un perill d'aigua inusual al forat de la signatura de Leopard Creek, el par-5 13th. Un vol en helicòpter escènic al camp de golf, un ajust personalitzat d'equips de golf i la possibilitat d'albirar animals al camp fa que sigui una ronda veritablement memorable.

Mostra més
Mostra menys

Horse Back Trails

Les rutes a cavall es realitzen a la finca de fauna de Hoedspruit. La reserva és la llar d'una gran varietat d'aus i animals com girafa, kudu, wildebeest, degoig, impala i moltes altres planes de joc. Els principiants, els pilots intermedis i avançats són benvinguts. L'excursió és d'aproximadament una hora i mitja i sereu traslladats per carretera a la Finca de Fauna, que es troba a 45 minuts de la casa de camp. El passeig segueix camins de joc, a través de llits dels rius.

Mostra més
Mostra menys

Canyon Cruise

Agafeu un creuer impressionant a la presa de Blyde situat a l'impressionant Canyon del riu Blyde. El creuer inclou un dinar lleuger o un pícnic a bord i una oportunitat per aprendre sobre la geologia, la fauna i la biologia d'aquesta zona única. El creuer té una durada aproximada d'una hora i mitja i surt després de la unitat de joc del matí i l'esmorzar.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Royal Malewane

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes