WeTu Analytics

Sabi Sabi Bush Lodge

En el fons de l'arbust amb vista sobre un forat d'aigua i una plana oberta, es troba un alberg que impulsa al ritme del batec del cor d'Àfrica. Es tracta de Bush Lodge, ple de tradició, vibrant i càlid, el Sabi Sabi de “Avui”. Amb una història que abasta més de 40 anys, la casa de camp s'ha guanyat una reputació d'una “casa de luxe a la muntanya”, l'excel·lència del servei i l'atenció personal sense esforç. L'estil safari convencional mostra una vibrant i eclèctica barreja de mobiliari i decoració obtinguda de tots els racons del continent africà.

Per mantenir la privacitat i la intimitat, el lodge compta amb 25 suites en total, incloent 2 Luxury Villas i la Mandleve Deluxe Suite.

Dues àmplies Viles de luxe disposen d'un dormitori principal amb bany privat, segon dormitori en suite, una piscina privada, saló biblioteca i un bonic pati davant d'un pou d'aigua. Les suites disposen d'aire condicionat, llençols sumptuosos i mobles clàssics de pell i fusta.

La Suite Mandleve Deluxe ofereix una piscina privada d'immersió i uns interiors luxosos amb una vista infinita sobre el buf. La suite té aire condicionat i disposa de totes les comoditats d'una suite presidencial amb llit extragran, bany ampli i saló, així com minibar, te i cafè i cafetera Nespresso.

Bush Lodge ha estat dissenyat amb sensibilitat per permetre un ampli espai per relaxar-se, relaxar-se i assaborir la tranquil·litat de l'arbust. Les dues piscines i grans cobertes de visió cobertes que envolten el llit del riu Msuthlu són una invitació a refrescar-se a l'aigua filtrada o seure amb comoditat mentre es troba el joc a la paella ben utilitzada. Un saló elegant, un atri i una zona íntima de bar són llocs de trobada perfectes per als amics vells i nous. Com a indulgència addicional, l'spa Amani de Bush Lodge ofereix la màxima experiència africana Spa.

L'alberg és familiar i els nens de totes les edats poden gaudir del EleFun Centre, una instal·lació infantil totalment equipada. Interessants activitats temàtiques amb el medi ambient, incloent el “educament” pràctic per a diversos grups d'edat diferents, estan dissenyades i supervisades per professionals qualificats. El centre bellament planificat està estratègicament situat dins dels voltants de la casa de camp, minimitzant qualsevol pertorbació per als hostes adults. Els pares poden relaxar-se i gaudir d'un temps privat, sabent que els seus fills són segurs i feliços, gaudint de la seva pròpia experiència, adequada a l'edat, plena de diversió, convertint-se en conservacionistes de demà.

Sabi Sabi està situat dins de la reserva de caça de Sabie, un reconegut “punt calent” de la biodiversitat que permet una sorprenent varietat de fauna, incloent més de 200 mamífers i 300 espècies d'aus. Els safaris del matí i de la nit es gaudeixen en vehicles de safari oberts amb trobades estretes amb el Big 5 és un esdeveniment habitual. Consciència ambiental caminar safaris afegeixen una dimensió addicional a l'experiència de l'arbust, permetent una ullada de prop a les fascinants criatures més petites de l'arbust.

Tot i mantenir un profund respecte i vincle amb el desert, el guardonat Bush Lodge ha pres amb raó el seu lloc com una de les destinacions de safari més importants del món.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Sabi Sabi Bush Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes