WeTu Analytics

Singita Lebombo Lodge

Game drives

Les unitats de joc diàries amb guies i rastrejadors professionals ofereixen l'oportunitat perfecta per acostar-se als increïbles animals d'Àfrica, mentre que les unitats de la tarda revelen la màgia esquiva de l'Àfrica nocturna. Tots els nostres safaris al Parc Nacional de Singita Kruger es duen a terme a Land Rovers amb un màxim de sis convidats per vehicle. No obstant això, si voleu una privacitat completa, podeu contractar un vehicle privat sobre aquesta base. L'ús únic d'un Land Rover s'ha de reservar amb antelació suficient i està subjecte a disponibilitat. Els preus estan disponibles a petició

Mostra més
Mostra menys

Guided Safari Walks

Caminar safaris són una manera increïble d'experimentar l'arbust de prop i personal. El teu guia expert i rastrejador t'acompanyarà mentre segueixes els animals a peu pel desert i explora les magnífiques plantes i paisatges que t'envolten.

Mostra més
Mostra menys

Swimming

Les principals zones de l'alberg tant Singita Sweni com Lebombo Lodges són la llar d'àmplies piscines, cadascuna de les quals proporciona un respir encantador al paisatge pintoresc.

Mostra més
Mostra menys

Stargazing

Potser no hi ha experiència més transcendent que mirar cap a un cel ple d'estrelles brillants. L'home ha tingut una relació amorosa amb el cel nocturn durant segles i amb molt poca contaminació i sense llums de la ciutat per desmerèixer les estrelles, la vostra visió del cel aquí serà clara, res entre vosaltres i el vast cel africà anterior.

Mostra més
Mostra menys

Fitness Area

Hi ha centres de fitness totalment equipats per a la comoditat dels hostes. Cada instal·lació proporciona vistes pintoresques del matoll, cosa que us permet mantenir un ull en l'acció exterior mentre feu feina.

Mostra més
Mostra menys

Wellness Area

La filosofia de benestar Singita porta el rejoveniment personal a un nivell molt més enllà de qualsevol mimat que hagis experimentat anteriorment. Tots els nostres balnearis de lògia pacífica, on la natura ofereix la seva pròpia calma especial, presentar la fugida definitiva, segur de restaurar l'equilibri i la pau al cos i la ment.

Mostra més
Mostra menys

Singita Community Culinary School Cooking Classes

La Singita Community Culinary School és un programa d'associació comunitària que produeix 10 xefs commis qualificats internacionalment cada any.

L'escola compta ara amb un nou estudi de demostració d'última generació a Singita Lebombo Lodge on els clients poden participar en una classe de cuina preorganitzada que és dirigit per un xef professional, qualificat. Els clients poden optar per cuinar un plat popular i tradicional sud-africà que s'ofereixen o un plat estrella del menú de tapes del xef Liam Tomlin.

Mostra més
Mostra menys

Premier Wine Boutique

Com un dels compradors de vi més influents de Sud-àfrica, els cellers de Singita són la llar d'algunes de les reserves privades i vins d'època més buscats que el país ofereix. Tant si vostè és un coneixedor com si simplement gaudir de la copa de vi ocasional, els nostres sommeliers experimentats delecten en la introducció de convidats a una àmplia selecció de varietats de tot el món.

A través de Singita Premier Wine Direct, els clients poden adquirir vins dels nostres cellers: ja sigui per emportar-se a casa al final del seu viatge o bé lliurar-se còmodament a la seva porta. Com a complement a les compres de cellers, tenim assignacions de vins molt limitats i sol·licitats, incloent “Icones”, “Single Vineard” i “Limitada Alliberament”, directament de cellers líders a Sud-àfrica. Emmagatzemats en cellers controlats per temperatura, és poc probable que aquests vins estiguin disponibles en qualsevol altre lloc.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Singita Lebombo Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes