WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Elegant i exclusiu, Thornybush Game Lodge ofereix el paquet complet per a clients individuals, vacances familiars, escapades corporatives, grups reduïts o extravaganzas de noces. El viatger exigent de Thornybush Game Lodge ofereix un spa exclusiu, cuina gurmet, els millors vins del món i un allotjament luxós sublim. Un centre de conferències totalment equipat per a seixanta delegats completa la imatge.

Fins a quaranta persones es poden allotjar en luxe amb aire condicionat a Thornybush Lodge, en divuit suites de luxe i dues suites familiars generosament proporcionades.

Les suites de luxe estan magníficament equipades i moblades en l'estil luxós d'acord amb aquest lodge de cinc estrelles. S'utilitzen tons calmants, silenciats i fusta fosca per millorar l'ambient tranquil del seu entorn, i els mobles i accoutrements són del més alt nivell. El bany privat inclou un lavabo doble, un bany gran amb vista sobre la sabana, dutxes interiors i exteriors.

Totes les suites tenen cobertes de fusta privades, amb seients còmodes, amb vista sobre la reserva i el forat d'aigua. Aquí podeu prendre un temps d'espera per recollir els vostres pensaments, agafar quaranta picada d'ullet o actualitzar el vostre diari mentre gaudiu dels beneficis de l'aire fresc, del sol i d'un entorn tranquil.

Les suites familiars disposen d'una piscina d'immersió privada a la coberta. Un altre extra en aquestes unitats és el saló que compta amb un sofà llit per allotjar dos nens. Aquestes grans viles s'adapten a un màxim de dos adults i dos nens menors de dotze, o tres adults. A més de ser més àmplies, les suites familiars estan moblades i decorades amb el mateix estil opulent que les suites individuals.

Una sèrie d'activitats estan organitzades per als nens a Thornybush Game Lodge, inscriure als seus fills per al programa 'Ranger in Training' en reservar el seu allotjament, i podran gaudir d'activitats educatives divertides durant tota la seva estada.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Thornybush Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes