WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Luxury Suites

(18 habitacions)

Les suites de luxe estan magníficament equipades i moblades en l'estil luxós d'acord amb aquest lodge de cinc estrelles. Els tons calmants i terrestres s'utilitzen per millorar l'ambient tranquil del seu entorn, i els mobles i els accessoris són del més alt nivell. El bany privat inclou un lavabo doble, un bany gran amb vista sobre la sabana, dutxes interiors i exteriors. Totes les suites disposen d'aire condicionat, minibar i cafeteria.

Totes les suites tenen cobertes de fusta privades, amb seients còmodes, amb vista sobre la reserva i el forat d'aigua. Aquí podeu prendre un temps d'espera per recollir els vostres pensaments, agafar quaranta picada d'ullet o actualitzar el vostre diari mentre gaudiu dels beneficis de l'aire fresc, del sol i d'un entorn tranquil.

Mostra més
Mostra menys

Family Suite

(2 habitacions)

Les suites familiars disposen d'una piscina d'immersió privada a la coberta. Un altre extra en aquestes unitats és el saló que compta amb un sofà llit per allotjar dos nens. Aquestes grans viles s'adapten a un màxim de dos adults i dos nens menors de dotze anys. A més de ser més àmplies, les suites familiars estan moblades i decorades amb el mateix estil opulent que les suites de luxe.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Thornybush Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes