WeTu Analytics

The Plettenberg

The Beach House

(1 unitat / xalet)

Amb una àmplia terrassa amb vistes tant a la platja com a les muntanyes dels voltants de la badia de Plettenberg, The Beach House és ideal per gaudir de les vistes en un espai exclusiu amb servei de cinc estrelles.

Els clients de The Beach House podran accedir fàcilment a les instal·lacions de l'hotel The Plettenberg als edificis adjacents i gaudir de la privacitat que ofereix aquesta opció d'allotjament.

Dos dormitoris amb banys en suite donen sortida a una gran sala d'estar amb llar de foc, un menjador i una petita cuina de servei. Hi ha una piscina privada, TV de pantalla plana i reproductors de DVD, TV per satèl·lit i Wi-Fi.

La Beach House ofereix 150m2 d'espai. Les tarifes a The Beach House comencen a R 16 765,00 per unitat.

Mostra més
Mostra menys

The Lookout Villa

(1 unitat / xalet)

Els clients de The Lookout Villa tenen vista sobre la pintoresca badia de Plettenberg i poden esperar ser mimats en una de les adreces més exclusives de la zona. A The Plettenberg podreu gaudir de beines de balenes i dofins, gavines i vistes al mar.

Aquesta vila de 190m2 de tres habitacions és una opció ideal per a famílies, amb la seva sala d'estar i menjador de planta oberta. Hi ha una cuina de galeres ben assortit, piscina privada i jardí, així com televisors de pantalla plana i reproductors de DVD, canals de TV per satèl·lit i Wi-Fi a tot l'establiment. Totes les habitacions disposen de bany privat.

Màxim dues persones per habitació. Les tarifes de The Lookout Villa comencen a R 20 350.00 per unitat.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Plettenberg

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes