WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

Les habitacions dobles de The Plettenberg presenten una decoració elegant i disposen d'una habitació espaiosa amb bany privat.

L'aire condicionat i la calefacció per terra radiant a totes les habitacions garanteixen el màxim confort per als hostes. Màxim dues persones per habitació. Cada habitació doble oscil·la entre 30-45m2.

Mostra més
Mostra menys

Luxury Double Rooms

Totes disposen de zona d'estar, dormitori amb bany privat, aire condicionat i calefacció per terra radiant a tot arreu. Les habitacions dobles de luxe estan decorades individualment per reflectir l'entorn marí que envolta l'hotel.

Les vistes sobre els jardins impecables de The Plettenberg varien entre cada habitació doble de luxe. Màxim dues persones per habitació. Amenities a les Habitacions Dobles de Luxe, que oscil·len entre els 35-70m2.

Mostra més
Mostra menys

Luxury Double Sea View

Les sis habitacions dobles de luxe amb vista sobre la magnífica badia de Plettenberg i l'oceà dels voltants i ofereixen vista sobre la zona.

Cada habitació és tan única com la seva vista, amb un sofisticat esquema de decoració individual i ofereix el màxim confort amb una zona d'estar, dutxes arran de terra i aire condicionat i calefacció per terra radiant a tot arreu.

Els clients poden gaudir de les magnífiques tonalitats de la posta de sol aquí des de les seves habitacions, i obtenir una vista més propera quan les beines de balenes o dofins es mouen cap a la badia.

Les habitacions dobles de luxe amb vista sobre el mar són de 38-54m2. Màxim dues persones per habitació.

Mostra més
Mostra menys

Suite

Les cinc suites presenten una decoració elegant inspirada en les vistes dels voltants de la badia de Plettenberg i ofereixen una paleta individual per gaudir dels clients.

Una zona d'estar independent, un dormitori amb bany privat i aire condicionat i calefacció per terra radiant ofereixen luxe i confort per als clients, el que els permet relaxar-se i gaudir de l'hotel i el servei.

Les suites tenen una mida d'entre 48-70m2. Màxim dues persones per habitació.

Mostra més
Mostra menys

Premier Suite

Amb set Premier Suites decorades individualment entre les quals triar The Plettenberg, els clients podran gaudir de totes les variacions d'aquestes habitacions. Cada suite Premier ofereix vista sobre la zona dels voltants, que es pot gaudir a través de portes franceses.

Totes les suites Premier són espaioses i disposen de saló independent, TV per satèl·lit i habitacions amb bany privat. Hi ha aire condicionat i calefacció per terra radiant a tot arreu.

Gamma Premier Suites de mida entre 50-78m2. Màxim dues persones per habitació.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Plettenberg

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes