WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

Les habitacions dobles de The Plettenberg són elegants i presenten una decoració individual i disposen d'un dormitori espaiós amb bany privat.

L'aire condicionat a totes les habitacions garanteix el màxim confort per als hostes. Màxim dues persones per habitació. Cada Habitació Doble oscil·la entre 30-45m2.

Mostra més
Mostra menys

Luxury Double Rooms

Les habitacions dobles de luxe estan decorades individualment per reflectir l'entorn marí que envolta l'hotel.

Les vistes sobre els jardins immaculats de The Plettenberg varien entre cada habitació doble de luxe. Màxim dues persones per habitació. Serveis a les habitacions dobles de luxe, que oscil·len entre 35-70m2.

Mostra més
Mostra menys

Luxury Double Sea View

Les sis habitacions dobles de luxe amb vista sobre el mar tenen vista sobre la magnífica badia de Plettenberg i l'oceà dels voltants.

Cada habitació és tan única com la seva vista, amb un sofisticat esquema de decoració individual i ofereix l'últim confort amb una zona d'estar, dutxes arran de terra i aire condicionat a tot arreu.

Els clients poden gaudir de les magnífiques tonalitats de la posta de sol des de les seves habitacions i obtenir una visió més propera quan les beines de balenes o dofins es mouen cap a la badia.

Les habitacions dobles de luxe amb vista sobre el mar tenen una grandària des de 38-54m2. Màxim dues persones per habitació.

Mostra més
Mostra menys

Suite

Amb una decoració de bon gust inspirada en les vistes dels voltants de la badia de Plettenberg, les cinc Suites ofereixen una paleta individual per gaudir dels hostes.

Una zona d'estar independent, un dormitori amb bany privat i aire condicionat ofereixen luxe i confort per als hostes, que els permeten relaxar-se i gaudir de l'hotel i del servei.

Les suites oscil·len entre 48-70m2. Màxim dues persones per habitació.

Mostra més
Mostra menys

Premier Suite

Amb set suites Premier decorades individualment entre les quals triar The Plettenberg, els clients podran gaudir de totes les variacions d'aquestes habitacions. Cada Premier Suite ofereix vista sobre els voltants, que es pot gaudir a través de les portes franceses.

Totes les suites Premier Suite són espaioses i disposen de saló independent, TV per satèl·lit i habitacions amb bany privat. Hi ha aire condicionat a tot arreu.

Les Premier Suites oscil·len entre 50-78m2. Màxim dues persones per habitació.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Plettenberg

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes