WeTu Analytics

Mosaic Lagoon Lodge

4x4 Beach Excursions to adjacent Walker Bay Beach

LOCALITZACIÓ distingeix Mosaic de tots els altres, amb Walker Bay al costat. Des Lagoon Lodge, pujar a un vehicle 4x4 obert i descobrir fynbos, ocells i la platja verge Walker Bay i reserva natural i gaudir de belles postes de sol sobre l'oceà. Els canapès i les begudes es gaudeixen mentre es veuen els llocs d'interès de la vida marina fascinant.

Entre juny i desembre, les balenes del sud de la dreta migren des de l'Antàrtida fins al refugi de Walker Bay a la cort, el company i el vedell. Les balenes es poden veure des de la part superior de les dunes de sorra mentre es pren una beguda preferida. De setembre a novembre és l'altura de la temporada de balenes.

Mostra més
Mostra menys

Quad Biking on Mosaic

Les visites guiades en quads us permetran explorar a través de turons revestits de fynbos, aiguamolls de llacunes i observar ocells fantàstics. Passeja per la vora de la llacuna o fins a punts alts en Mosaic amb vistes de 360 graus de l'oceà, llacuna i muntanyes. Les guies professionals de Mosaic fan que les complexitats de la creació cobren vida.

Mostra més
Mostra menys

Boat Cruise on the Hermanus Lagoon

Apropeu la “Lady Stanford” des de les ribes de Stanford al riu Kleinr per fer una excursió entre els ocells aquàtics i les imponents muntanyes d'Overberg. Les begudes i aperitius es gaudeixen mentre navega.

Mostra més
Mostra menys

Kayaking on the Hermanus Lagoon

Llisqueu en caiac a la llacuna per trobar les impressionants grues blaves i aus aquàtiques de l'aiguamoll natural del Mosaic, que és un santuari d'aus proclamat. O caiac a la desembocadura de la llacuna a la bella sorra blanca de la platja de Grotto.

Mostra més
Mostra menys

Milkwood Spa at Mosaic

Mosaic és un lloc on centrar-se en el benestar de la ment, el cos i l'ànima, perquè puguem viure les nostres vides al màxim i assaborir tot el que és bo. És un lloc per estar envoltat de la sorprenent creació inspiradora; descobrir la natura; respirar aire fresc; participar en activitats saludables; enfortir-nos amb aliments saludables; i ser rejovenits al MOSAIC Milkwood Spa.

Utilitzem exclusivament productes de spa naturals d'alta qualitat d'origen africà. Estan plenes d'extractes botànics, antioxidants i olis omega que nodreixen la nostra pell i estimulen el nostre sentit de l'olfacte. Els tractaments facials es realitzen amb els productes premium Elemis i la màquina Elemis BIOTEC per obtenir els resultats més suaus de la pell.

Els tractaments de spa poden ser a l'interior del nostre aire lliure sota un frondós dosser privat de fulles de llet amb vista sobre la llacuna, on també es pot gaudir d'una dutxa a l'aire lliure calenta i vigoritzant. La música suau i els sons dels ocells us faciliten la relaxació, ja que el nostre excel·lent terapeuta us mima. Gaudiu de l'experiència MOSAIC Milkwood Spa on us nodrireu en un estat d'ànim de benestar.

Mostra més
Mostra menys

Spectacular Flora on Mosaic

El Cap Floral Kingdom és una veritable meravella del món, tenint la densitat més rica d'espècies vegetals a la terra ∙ 8,600amb gairebé 6.000 que es produeixen en cap altre lloc a la terra. Fynbos, afrikaans per a “arbust fi”, és el tipus únic de vegetació que va formar fa milions d'anys a partir de cendres de boscos estressats per la sequera. Us guiarem per la vora de la llacuna i les zones humides per descobrir intricades relacions vegetals i animals i la importància de conservar aquest regne floral únic.

Mostra més
Mostra menys

Fantastic Bird Watching on Mosaic - Almost 200 species

Ja sigui observació d'aus des d'una coberta privada o en un passeig guiat o viatge en quad, els ocells de Mosaic delecten entusiastes. Més de 140 espècies d'aus són la llar de Mosaic. Les aus aquàtiques al llarg de la línia de costa són tan nombroses com les espècies que es troben a les crestes de pedra calcària cobertes de fynbos. grues blaves niu al santuari d'aus a Lagoon Lodge, flamencs travessen la llacuna és massa, pescadors de pecat es poden veure la caça d'aliments i els mussols es veuen dia i nit. Fes una ullada a la nostra llista completa d'aus.

Mostra més
Mostra menys

Area Activity - Archeological Cave Tour

Just al final de la costa de Mosaic es troba un dels llocs patrimonials arqueològics més importants del Cap Occidental, la cova de Klipgat. Aquest sistema de coves es va formar fa milions d'anys i es creu que va ser ocupat per humans fa 70.000 anys. Les persones Khoikhoi ocupaven aquest sistema de coves i vivien en marisc i animals de la zona en aquell moment. La cova es pot recórrer i es pot gaudir d'un passeig de 8 km juntament amb els capvespres a la platja i un viatge de 4x4 de tornada a Mosaic.

Mostra més
Mostra menys

Area Activity - Whale watching & Marine Ocean Tours

Entre juny i desembre, les balenes meridionals migren des de l'Antàrtida fins a l'extrem sud d'Àfrica a la cort, el company i el vedell. Walker Bay és el millor lloc del món per veure aquests enormes mamífers. Aquest viatge el porta en vaixell a la recerca de la Marina Big 5: balenes, Gran Tauró Blanc, pingüí africà, Cap de Pell Seal, i dofí.

Mostra més
Mostra menys

Area Activities - Shark Cage Diving

Coneix el cercle de la vida marina en aquest viatge en vaixell, que et porta a Shark Alley, entre Dyer Island i Geyser Rock, que alberga 60.000 Cape Fur Seals. Els grans blancs es veuen des del vaixell i en una gàbia segura just sota la superfície de l'aigua. L'experiència de ser ull a ull amb aquestes grans criatures és simplement emocionant!

Mostra més
Mostra menys

Area Activity - Scenic Tour by plane

Volant sobre Walker Bay us ofereix una de les vistes més espectaculars del món de les muntanyes, platges de sorra blanca, dunes i vida marina. Des de l'aire, es pot comprendre la mida massiva de les balenes del sud dret i esperem veure un vedell aprenent a lob-tail o incompliment. Hi ha increïbles vols escènics disponibles durant tot l'any.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Mosaic Lagoon Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes