WeTu Analytics

Little Mombo

Lloc: Enclavat sota una marquesina ombrívola de magnífics arbres de salsitxes i salsitxes, a l'altre costat de Mombo, situat a la famosa reserva de jocs Moremi del Delta de l'Okavango, es troba Little Mombo. Aquest campament màgic té vistes a una plana inundable que acull una sorprenent varietat de vida silvestre.

Fauna: La pura abundància de fauna salvatge a la zona de travessies de Mombo li ha donat el nom de “Lloc de Plenty”. Destacat per les concentracions massives de joc de planes, i depredadors que resideixen aquí. Aquests inclouen tots els gats grans, dels quals són freqüents els albiraments de lleons. Abunden lleopards, hiaenes tacades, grans ramats de búfals, elefants, girafes, salvatges blaus, zebres de Burchell i més; mentre que els guepards i els gossos salvatges africans es veuen amb més regularitat a la zona.

Allotjament: Reconstruït el 2018, Little Mombo és una celebració del nostre propòsit de conservació. Amb només quatre suites, Little Mombo és una versió més petita i íntima del seu campament germà. Amb saló propi, menjador, cuina i boma, connecta amb Mombo per passarel·les elevades de fusta. Amb altres instal·lacions com un Safari Boutique, spa, gimnàs i piscina de volta compartida amb Mombo. El seu disseny expressa luxe sense vergonya (però apropiat i sostenible) sota tela, hospitalitat incomparable i trobades de vida silvestre de classe mundial.

Propòsit: Little Mombo és 100% alimentat per energia solar i les aigües residuals es tracten en una planta d'aigües residuals a sobre del sòl. Per reduir el nostre ús d'aigua embotellada, la filtració d'osmosi inversa in situ proporciona als hostes aigua potable d'alta qualitat. L'aïllament i la gran diversitat de vegetació adequada fa que la zona sigui ideal per a esforços de conservació dedicats a garantir la conservació dels hàbitats verges i la fauna salvatge densa per a les generacions futures.

Punts de Venda Únics

Un campament perfecte per a grups d'ús únic, o simplement per a un ambient més exclusiu i íntim
Trobat a la primera zona de visualització de fauna de l'Okavango i, a causa de la seva posició privilegiada just a sota d'on el principal riu Okavango es divideix en els seus canals primaris, els dipòsits de nutrients del canal fan que aquesta sigui la zona més fèrtil del Delta, atraient altes concentracions de joc de planes que significa abundant interacció depredador-presa
En els mesos d'estiu, les planes fèrtils es fan amb antílops i els seus nounats, atraient un gran nombre de depredadors, dominats pels grans gats

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Little Mombo

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes