WeTu Analytics

Little Mombo

Lloc: Situat sota un dosser ombrívol de magnífics jackalberry i salsitxes, davant de Mombo, a l'altra banda de l'Illa del Cap, situat a la famosa Reserva de Caça Moremi del Delta d'Okavango, es troba Little Mombo. Aquest campament màgic té vista sobre una plana d'inundació que acull una sorprenent varietat de fauna salvatge.

Allotjament: Reconstruït el 2018, Little Mombo és una celebració del nostre propòsit de conservació. Amb només quatre suites, Little Mombo és una versió més petita i íntima del seu campament germà. Amb el seu propi saló, menjador, cuina i boma, es connecta amb Mombo per passarel·les elevades de fusta. Amb altres instal·lacions com ara un Safari Boutique, spa, gimnàs i piscina de falda compartida amb Mombo. El seu disseny expressa un luxe sense vergonya (però apropiat i sostenible) sota el llenç, una hospitalitat incomparable i trobades de fauna de classe mundial.

Propòsit: Little Mombo és 100% d'energia solar, i les aigües residuals es tracten en una planta d'aigües residuals per sobre del sòl. Per reduir l'ús d'aigua embotellada, la filtració d'osmosi inversa en el lloc proporciona als hostes aigua potable d'alta qualitat.

L'aïllament i la gran diversitat de vegetació adequada fa que la zona sigui ideal per a esforços dedicats a la conservació per garantir que els hàbitats verges i la fauna densa es conservin per a les generacions futures.

Punts de venda únics

Un campament sumptuós ideal per a grups íntims
Es troba a la zona de visualització de fauna més gran d'Okavango
Les altes concentracions de joc planes i els seus depredadors, incloent tots els grans gats

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Little Mombo

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes