WeTu Analytics

Mombo Camp

Lloc: Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el Delta s'estén més de dos milions d'hectàrees (més de 4,9 milions d'acres) de planes d'inundació, on els canals de meandre teixeixen al voltant de milers d'illes franges de palmes, on l'aigua clara i coberta de lliri és prou pura per beure. Situat a la famosa reserva de jocs Moremi del Delta, a la cantonada nord-est de l'illa de Chief, abans que un camp de caça del líder tribal - Mombo avui és un far d'ecoturisme, deixant una petjada lleugera al paradís. Amb la seva barreja d'hàbitats que atrauen grans ramats, seguit de nombres i varietats de depredadors, descobreix per què Mombo, és veritablement la “Mare de tots els Camps”.

Vida silvestre: L'àrea de fauna de Mombo es coneix com “el lloc de molts”, ressaltat per les concentracions massives de caça plana i depredadors que viuen aquí. Aquests inclouen tots els grans gats, dels quals són freqüents els albiraments de lleons. Lleopard, hiaena tacada, grans ramats de búfal, elefant, girafa, wildebeest blau, zebra de Burchell i més abunden, mentre que el guepard i el gos salvatge africà de vegades es mouen per la zona. O potser entreveure una de les espècies més rares d'Àfrica: potser un pangolí o teixó de mel.

Allotjament: reconstruït el 2018, reposant gran part del material, el nostre campament insígnia manté la integritat del seu entorn prístí mitjançant l'ús de materials naturals, la mínima petjada humana i el 100% de l'estat solar. Mombo, elevat sobre cobertes de fusta sota els imponents mangostans i figueres, té vista sobre una plana d'inundació espectacular plena de fauna. Vuit elegants i àmplies suites d'hostes celebren la història i les tradicions del mític campament original. Cada suite ofereix una zona d'estar interior, un dormitori i bany separats, dutxes interiors i exteriors, una banyera de coure elegant i una sala privada a l'aire lliure amb un llit doble de dia, sofà enfonsat, piscina privada i terrassa envoltada, tot això submergeix un més profund a l'arbust i les meravelles de Mombo zona de travessa privada.

Finalitat: l'aïllament de Mombo i la gran diversitat de vegetació adequada fa que la zona sigui ideal per als esforços de conservació dedicats a assegurar que els hàbitats verges i la fauna densa es conserven per a les generacions futures.

Punts de Venda Únics

Sens dubte, la millor visualització del joc gran a tot Àfrica - conegut com “el lloc de Plenty”
Bounful terreny de caça per a grans orges de lleó i lleopard estrellat
Un campament de safari de luxe responsable al cor del Delta

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Mombo Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes