WeTu Analytics

Duba Plains Camp

Game drives (day & night)

Les unitats de joc (dia i nit) tenen lloc en alguns dels millors vehicles adaptats de Botswana. Toyota Land Cruisers de Duba Plain estan dissenyats exclusivament per recórrer les planes inundables. Es tracta, per descomptat, de cara oberta, dotada i personalitzada per a fotògrafs (cobertes elevades, barres fotogràfiques, inversors multi-plug). Amb capacitat de quatre a sis persones a cada vehicle, els creuers estan totalment proveïts de begudes i aperitius. Cada suite té una càmera professional i lents com a paquet perquè els hostes utilitzin o provin. Les imatges es descarreguen i es presenten perquè les portin sense càrrec addicional.

Tot i que l'atenció es manté en els moments més còmodes del dia (d'hora a mig matí i tarda a la nit) per a les unitats, és molt comú a Duba Plains passar dies complets al camp, havent esmorzat lliurat als vehicles perquè la fauna és tan bona i el nostre enfocament és trobar i passar temps amb aquestes experiències extraordinàries.

El nostre horari és flexible i s'anima als clients a crear el seu propi itinerari segons els seus interessos. Molt sovint, els nostres safaris continuaran fins a la nit a la recerca d'espècies nocturnes. Les guies de grans planes també són rastrejadors i observadors d'aus i s'anima als hostes a experimentar tot el que el campament ofereix.

Mostra més
Mostra menys

Guided Walks

Un altre gran benefici de romandre dins de les conservances és la capacitat d'apreciar l'impressionant paisatge a peu, pacíficament, sense el soroll dels motors. En general, al matí o al vespre és el millor moment, ja que la meitat del dia és massa calenta per sortir de l'ombra. Porteu unes bones sabates per caminar, un barret i una roba de colors neutres per no alarmar la vida silvestre i prendre prismàtics. El vostre guia tindrà aigua per a vosaltres. Els passejos són dirigits per guies amb llicència amb entrenament d'armes de foc.

Mostra més
Mostra menys

Motorized Boating

Passar per la xarxa de vies fluvials del Delta d'Okavango és una manera vigoritzant de conèixer l'abast d'aquesta enorme zona humida. Sens dubte, tindràs birding meravellós i potser fins i tot alguns albiraments de hipopòtam, búfal i elefant. (La navegació és una activitat estacional, típicament entre maig i octubre, però varia estacionalment).

Mostra més
Mostra menys

Catch-and-Release Fishing

Aquesta és una gran activitat durant la migdiada de mig dia. Assegureu-vos que esteu amb una guia. Durant els mesos de gener i febrer hi ha una moratòria sobre la pesca. Pesca de captura i alliberament només.

Mostra més
Mostra menys

Young Explorers Program

Duba Plains Camp ofereix un programa complet d'habilitats artesanals per als nostres joves exploradors. Aquest és un programa gratuït que segueix els passos de National Geographic Explorers-en-Residència Dereck i Beverly Joubert. Es proporcionarà un paquet extens als nens ansiosos a l'arribada, perquè puguin aprendre sobre les trucades d'animals, com fer un seguiment de la vida silvestre, i altres fets i figures sobre la natura. Al final de l'estada d'un nen, es convertirà en un jove explorador i ambaixador de la conservació, preparat per sortir a explicar al món el que han après i el que també poden fer per ajudar a protegir aquest bell entorn.

Mostra més
Mostra menys

Photography

Cada suite de convidats Duba Plains inclou un parell de prismàtics d'alta qualitat per a ús convidat, així com un conjunt de càmeres professional, incloent un cos de càmera i lents. Les fotos es descarregaran en un llapis de memòria a la sortida del client. La matrícula fotogràfica a través del Great Plains Wild Studio es pot organitzar per als clients (per un suplement i reservar amb antelació). La matrícula pot ser ja sigui en càmeres d'empresa o càmeres personals del propi convidat.

Mostra més
Mostra menys

Scenic Flight and Champagne Stop

Gaudeix d'una experiència de visió aèria amb un gran paisatge a la part nord del Delta de l'Okavango. Afegiu una parada de xampany de 15 minuts a l'illa de palma en ruta. Cal reservar amb antelació i està subjecte a un cost addicional i a la disponibilitat.

Mostra més
Mostra menys

CULTURAL EXPERIENCE: Life With Elephants Tour

Tour inclou un vol escènic en helicòpter a Eretsha Village seguit de visites a negocis locals, granges, transport tradicional i escoltar històries de la vida quotidiana al costat dels elefants i altres animals silvestres. Recorregut estructurat que es produirà durant el dia entre les activitats de visualització de fauna del càmping. Cal reservar amb antelació i està subjecte a un cost addicional i a la disponibilitat.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Duba Plains Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes