WeTu Analytics

King's Pool

Lloc: Anomenat per la reialesa escandinava, aquest elegant campament té vista sobre la llacuna de piscina del rei en forma de bou i el sistema del riu Linyanti. Les activitats inclouen jocs de dia i nit, passejades guiades per la natura i els hides propers, ideals per fotografiar ocells i fauna. A la temporada seca, els clients poden passar la migdiada veient el joc de baixar a beure en el singular amagatall subterrani, on l'aigua està a l'altura dels ulls. Veure els peus i troncs d'elefant gairebé a tocar la distància mentre que amb seguretat dins és una experiència que transcendeix la d'un safari ordinari.

Allotjament: Aquest campament 100% solar, té set bessons de palla i lona ben equipats i una suite, cadascuna amb un ampli dormitori i zona d'estar que condueix a un porxo que gaudeix de les magnífiques vistes de la llacuna. La sumptuosa zona principal comprèn una piscina, un saló, una biblioteca, un menjador i una zona de bar acollidora situada amb estil en cobertes elevades expansives prop de la vora de l'aigua. Una “kgotla” a l'aire lliure per sopar sota les estrelles.


Propòsit: Un dels propòsits clau del camp és garantir la protecció continuada d'un tros de terra en el trencaclosques de la zona de conservació transfronterera de Kavango-Zambezi, que és fonamental per a la dispersió d'elefants i gossos salvatges i l'existència d'espècies en declivi com antílop roan i sable.

Punts de venda únics

Paradís de Birder en un IBA reconegut internacionalment - Àrea d'aus importants
Excel.lent joc de temporada seca veient concentracions... ramats d'elefants, lleó, girafa, lleopard i gos salvatge
L'amagatall enfonsat ofereix una perspectiva completament diferent sobre la vida silvestre

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

King's Pool

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes