WeTu Analytics

Wilderness King's Pool

Wilderness King's Pool – Game Drives

Veure la vida salvatge en una unitat de joc és una experiència emocionant. Els variats hàbitats boscosos i les antigues planes inundables al llarg de la línia de falles de Linyanti fan que el Linyanti sigui una part essencial de qualsevol itinerari de Botswana. Alguns dels nostres hostes l'han descrit com a totalment impressionant. Un safari a l'Àfrica és digne d'estar a la destinació obligada de tots els viatgers.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness King's Pool – Night Drives

Atrapar la vista de les criatures nocturnes en una conducció nocturna al llarg del canal. Una oportunitat intrigant per veure animals dels quals potser mai no heu sentit parlar i que són més únics, com ara genetes, civets i nadons arbustos. L'altre element emocionant de les unitats nocturnes és la possibilitat de veure gats al seu més actiu.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness King's Pool – Guided Nature Walks

A petició, passejades per la natura amb guies armats i experts són maneres meravelloses d'apropar-se a la natura i observar les coses més petites que es perdi quan es viatja en vehicle.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness King's Pool – Hides

Hi ha dos hides als voltants de Kings Pool des d'on veure i fotografiar animals i ocells. Un està situat a l'extrem oest del campament i l'altre és un amagatall subterrani original, amb l'aigua al nivell dels ulls que fa que hi hagi una perspectiva única i respectuosa amb la càmera

Mostra més
Mostra menys

Wilderness King's Pool – Barge Excursion *

Acabeu el dia amb els capvespres, relaxant-vos a l'elegant barcassa Queen Silvia, d'estil colonial, que flota pel riu Linyanti. Mentre que el campament i la seva llacuna prenen el seu nom del rei Gustaf de Suècia que va fer lluna de mel aquí a mitjans de 1900, el nom de la barcassa commemora romànticament la seva dona. Els nuvis es van enamorar de la bellesa de Botswana, un sentiment que era mutu, ja que el país també es va enamorar d'ells, i Botswana va nomenar amb afecte la reina Silvia, la reina ballant!

* Els nivells d'aigua ho permeten.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness King's Pool – Fishing *

La pesca amb un subministrament limitat d'equips bàsics s'ofereix sobre una base de captura i alliberament.

* Tingueu en compte que la pesca és estacional, ja que està prohibida per la llei de Botswana al gener i febrer a causa de finalitats de cria.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness King's Pool – Birding

El Birding és destacat a Wilderness King's Pool, amb la Reserva de Vida Silvestre Linyanti, una àrea important d'ocells (IBA) reconeguda internacionalment, especialment per a aus rapinyaires com el kestrel i les aus aquàtiques de Dickinson, des d'àguiles peixateres fins a garses, i skimmers africans. En els mesos d'estiu, els menjadors d'abelles carmines del sud nien prop del campament. Mantingueu els prismàtics a mà!

Mostra més
Mostra menys

Wilderness King's Pool – Rest & Relaxation

Els massatges estan disponibles perquè gaudeixis en la intimitat de la teva tenda. Una gamma de tractaments de bellesa creats per restablir l'equilibri natural del cos i calmar les tensions.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness King's Pool

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes