WeTu Analytics

Mvuu Lodge

El Mvuu Lodge té vista sobre una llacuna tranquil·la al costat del riu Shire i la zona d'estar principal situada sobre l'aigua en una zona de varietat captivadora i bellesa. Disposa d'una extensa biblioteca de fauna i telescopi per aprofitar al màxim l'au excepcional i altra vida que es mou al voltant del riu. Mvuu significa “hipopòtam” a Tonga i el nom representa el gran nombre de beines d'aquests mamífers amants de l'aigua que suren al riu. En aquesta zona exuberant i fèrtil es pot observar una excel·lent diversitat d'animals.

L'allotjament consta de vuit tendes de luxe, una de les quals és una suite romàntica de lluna de mel. Cada tenda té bany privat i la seva pròpia coberta construïda per mirar sobre l'aigua. Les instal·lacions del Lodge inclouen un menjador, un pub, una zona d'estar i una piscina.

Les activitats inclouen safaris en barca, passejades per la natura, caminades i senders, birding i jocs tradicionals de dia i nit. Cap visita a Mvuu és completa sense una visita a un dels pobles dels seus límits per experimentar l'autèntica vida del poble africà.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Mvuu Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes