WeTu Analytics

Mvuu Lodge

Shire River Trail

Aquesta ruta, que recorre una distància aproximada de 30 km al llarg de dos dies i mig, ofereix moltes característiques i llocs d'interès, i els senderistes poden esperar veure una gran varietat d'espècies residents del parc. La distància pot variar en funció dels moviments del joc i de les condicions locals. El terreny és ocasionalment desafiant i com que aquest és essencialment un passeig arbust, implicarà una aturada constant per aprendre sobre les pistes, els hàbitats, les aus i la vida silvestre.

*Preu disponible a petició

Mostra més
Mostra menys

Day and night game drives

Aquestes unitats de joc són una gran manera d'explorar el Parc Nacional de Liwonde i experimentar la seva diversa selecció d'hàbitats i vida silvestre. Durant el dia visita el santuari i els voltants per veure sable, kudu, eland, zebra, buck d'aigua, impala, decadal, rinoceront i l'elefant. Gaudir de 'Sundowners' a la vora del bell riu Shire mentre observen blauets de busseig per a peixos, abans d'embarcar-se en una conducció nocturna per descobrir hiaena, mussols, civets, genetes i diverses espècies de mangosta.

Mostra més
Mostra menys

Boat Safaris

Gaudir de la pau i la tranquil·litat del riu Shire, mentre que en un dels creuers del riu Centreafricà Wilderness Safaris'. Les trobades íntimes amb elefant són un tret distintiu d'aquesta fantàstica experiència que us permet apropar-vos molt a aquests enormes i majestuosos animals. Prendre el sol mentre escolta els roncs i manxes que emanen de les nombroses beines de hipopòtam disperses per la vora del riu, abans de presenciar capvespres sobre el riu.

Mostra més
Mostra menys

Hide visit

Apropa't a la fauna salvatge del Parc Nacional de Liwonde amb una visita a la fauna salvatge del nivell d'aigua de Mvuu. Observa com una varietat d'antílops, elefants i altres espècies arriben a la boca d'aigua per beure, a pocs metres davant teu.


Aquesta activitat està subjecta a disponibilitat.

Mostra més
Mostra menys

Nanthomba School visit

Agafa un vaixell a través del riu, salta en bicicleta i circula 30 minuts fins a l'escola de Nanthomba. Experimenta de primera mà les pressions que enfronten tant la població local com els ecosistemes fràgils de Liwondes, mentre circula per pobles situats al llarg dels límits dels parcs. Un cop a l'escola de Nanthomba s'inspira en els professors i estudiants d'aquest increïble projecte comunitari, i aprendre com ONG com HELP Malawi i Children in the Wilderness estan ajudant a transformar les comunitats locals i alleujar la pobresa proporcionant una educació de qualitat als nens de Malawi rural.


Aquesta activitat està subjecta a disponibilitat.
*El preu està disponible a petició.

Mostra més
Mostra menys

Guided bush walk

Descobreix les intricades relacions entre els animals i els seus hàbitats amb un passeig guiat per arbust. Coneix més sobre els insectes i altres habitants més petits del parc, mentre aprenen els arbres i les plantes, les seves propietats medicinals i com els utilitzen les comunitats locals. Aquest passeig us permetrà aventurar-vos fora de la pista i observar la diversitat de vida salvatge de Liwonde amb mínimes pertorbacions.

Mostra més
Mostra menys

Birding

El parc nacional de Liwonde ofereix alguns dels millors birding a Malawi. Amb més de 400 espècies d'ocells que figuren dins del parc, Liwonde és un paradís d'aus, amb una increïble varietat de migrants que arriben durant la temporada de pluges. Les especialitats inclouen barbet de pit marró, abellera de Böhm, skimmer africà i captador de fly-catcher de Livingstone.

Birding s'incorpora a les activitats diàries del joc.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Mvuu Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes