WeTu Analytics

Lagoon

Game Drives - Day and Night

Les unitats de joc es duen a terme en un disseny personalitzat Toyota joc de visualització de vehicles que no tenen més de sis convidats alhora en 3 files de 3 seients. Els clients són guiats per un equip de dues persones de guia professional i rastrejador, una característica especial de l'experiència de la fauna salvatge de Kwando Safaris. L'equip de dues persones permet a la guia comunicar punts d'interès i les complexes interrelacions que existeixen a tot el món natural, mentre que el rastrejador assegura que no es perdi cap albirament ni pista.

Les nits i les nits són una especialitat de Kwando Safaris. La unitat comença a última hora de la tarda a mesura que la calor del dia està disminuint. Després d'una pausa pausa per al capvespre tradicional, i com el dia africà es transforma en un llenç suau i colorit de la nit, comença la unitat nocturna. El misteri es desenvolupa a mesura que les criatures de la nit, especialment els depredadors, es revelen per focus, sovint inesperadament.

A causa de la seva ubicació en una concessió privada, les unitats de joc poden anar fora de carretera per permetre que els vehicles es posin més a prop d'un albirament especial de depredador que millora l'experiència fotogràfica i de visualització de jocs.

Mostra més
Mostra menys

Walking Safaris

Caminar per les zones salvatges d'Àfrica és l'única manera d'apreciar realment l'entorn natural. Mentre que la visualització del joc des d'un vehicle permet veure més animals mentre recorres distàncies molt més grans i acosta't molt als animals de forma segura, no hi ha res tan sorprès i humiliant com observar animals salvatges a peu. Moltes espècies més petites de plantes i insectes, pistes i signes es perden fàcilment quan es troba en un vehicle. El ritme lent de la caminada i les habilitats interpretatives del vostre guia us obriran els ulls a un món nou i fascinant.

Els passejos de joc no són caminades; són passejos còmodes i lents destinats a oferir-vos l'oportunitat d'experimentar el desert a un ritme natural. Qualsevol passeig es pot combinar amb una unitat de joc o mokoro i la longitud del passeig es pot ajustar per adaptar-se als seus desitjos personals o nivell de forma física.

Mostra més
Mostra menys

Boat Cruise

L'experiència en vaixell és un tònic calmant, un contrast amb els esforços vigorosos de la recerca de mamífers des d'un vehicle o a peu. Seure i allunyar les hores, aturant-se a contemplar multitud d'espectaculars ocells i banyant elefant i gaudint de les vistes dels sistemes fluvials. No obstant això, no es sorprengui si la pau es trenca per l'esbufec d'un hipopòtam territorial avisant el vaixell de la seva presència! Les embarcacions de dos pisos s'utilitzen per proporcionar un millor mirador i oferir una posició meravellosa per gaudir de les vies fluvials i dels seus variats habitants.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

La pesca també s'ofereix a la llacuna durant 10 mesos de l'any, però està prohibida al gener i al febrer, ja que es tracta de l'època de cria màxima. Es subministra equip bàsic, però es recomana als voladors àvids que portin el seu propi equip. En realitat es pot pescar de la coberta principal. Les espècies que es dirigeixen pels pescadors esportius són diverses espècies de tilapia (orada) (incloent l'orada o nembwe, tilapia de pit vermell, largemouth rostre morat i tres tilapia taca), bagre de dents afilades, lluç de riu africà i el poderós peix tigre.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lagoon

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes