WeTu Analytics

Chobe Game Lodge

Contra-equilibri del desert són descansos, aire condicionat, allotjaments amb bany privat. Alegants arcs alts, terres de rajoles de pedrera i sostres de volta de canó creen un ambient de tranquil·litat fresca.
Altres instal·lacions inclouen una gran piscina amb terrassa, una zona de boma al costat del riu, una sala de conferències totalment equipada, un elegant bar amb terrassa exterior i una terrassa àmplia amb magnífiques vistes sobre el riu Chobe. El restaurant de la terrassa té vista sobre el riu Chobe.

Totes les 4 suites de luxe del Chobe Game Lodge disposen d'una piscina d'immersió individual situada en una terrassa privada amb una vista panoràmica impressionant sobre el paisatge interminable i planes obertes. Alegants arcs alts, terres de rajoles de pedrera i sostres de volta de canó creen un ambient de tranquil·litat fresca. Totes les 46 habitacions estan decorades amb bon gust, cada habitació amb mobles de teca rodesiana i parets fetes a mà decorades amb talles i pintures africanes originals.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Chobe Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes