WeTu Analytics

Chobe Game Lodge

Chobe Game Lodge River Safaris

No hi ha safari Chobe està complet sense experimentar la bellesa del riu Chobe i la seva increïble fauna en vaixell.

Les embarcacions fluvials estan dissenyades específicament per garantir que cada passatger pugui gaudir de les magnífiques vistes de Chobe amb total comoditat des de qualsevol lloc del vaixell. A causa de la flexibilitat en els arranjaments de seients i la coberta plana, els vaixells són ideals per a fotògrafs de fauna salvatge entusiasta, amb un ampli espai per a l'equip i la llibertat de fotografiar des de qualsevol angle.

A diferència de qualsevol altra activitat basada en l'aigua a Botswana, la visualització del joc mentre es troba en un safari fluvial a Chobe és insuperable en qualsevol lloc de Botswana. Els elefants voregen la vora de l'aigua, els hipopòtams es congreguen a les llacunes, centenars d'antílops i girafes s'obren camí cap a l'aigua i els albiraments dels depredadors al llarg de les ribes del riu són comuns.

Tots els vaixells de Chobe Game Lodge són vaixells d'energia solar elèctrica: una manera neta i tranquil·la de gaudir d'un safari en vaixell i un altre primer per al turisme a l'Àfrica.

Mostra més
Mostra menys

Chobe Game Lodge Game Drives

A causa de la ubicació de Chobe Game Lodge dins del Parc Nacional de Chobe, les unitats de joc a primera hora del matí es van llançar tan aviat com s'obre el parc, donant-li la millor oportunitat de rastrejar els depredadors mentre encara estan actius. Les unitats de tarda surten de l'alberg a última hora de la tarda (l'hora exacta depèn de la temporada), només tornant a l'hora de tancament del parc després de la posta de sol, maximitzant així el temps que passa al parc per gaudir d'aquests albiraments especials.

Les unitats segueixen el curs del riu Chobe, ja que el seu guia experimentat interpreta els signes de l'arbust i les pistes a la recerca de la fauna resident. Les trobades d'elefants són comuns i abunden enormes ramats de búfal. La impala sempre present i la majestuosa girafa són residents comuns, mentre que també s'ofereixen albiraments de l'antílop puku. Els depredadors són abundants a la regió nord del Parc Nacional de Chobe, i s'han de tenir excel·lents albiraments de lleó, gos salvatge i lleopard.

Els vehicles Chobe Game Lodge són espectadors oberts de jocs 4WD redissenyats per fer que el vostre viatge sigui còmode i la vostra experiència de visualització sorprenent. A la flota s'inclouen diversos vehicles elèctrics silenciosos, sense emissions de CO2 dissenyats per millorar encara més el vostre safari Chobe.

Mostra més
Mostra menys

Chobe Game Lodge Birding Experience

L'observació d'aus és espectacular amb Schalows turaco, owlet i resident cucal de celles blanques als jardins, així com arpa rosythroated, àguila de serp amb bandes occidentals i voltor encaputxat entre algunes de les 450 espècies de la regió de Chobe.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Chobe Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes