WeTu Analytics

River View Lodge

River View Lodge és un lodge privat situat a la vora del bonic riu Chobe a Botswana. El lloc perfecte per a aquesta veritable escapada africana, River View Lodge és un oasi de tranquil·litat just a la porta d'alguns dels millors llocs naturals de l'Àfrica Austral.

Amb onze habitacions i xalets equipats amb bon gust, una casa privada i encantadors espais públics situats entre jardins bonics, River View Lodge és el lloc perfecte per relaxar-se i relaxar-se després d'explorar l'entorn emblemàtic de la Chobe.

Les instal·lacions del River View Lodge ofereixen un servei excepcional per part del personal amable i inclouen un saló, un bar, una zona de menjador i una piscina amb vista sobre el riu Chobe. Cada dia se serveix una cuina local i internacional deliciosa i sopar a petició.

Unitats de joc al Parc Nacional de Chobe, observació d'aus i creuers en vaixell són només una mostra de les activitats disponibles durant la seva estada a River View Lodge.

El parc nacional de Chobe està molt ben situat a la vora del riu Chobe, a la regió de Kasane, al nord de Botswana, a prop del parc nacional de Chobe i a només 1 hora amb cotxe de les poderoses cascades Victoria.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

River View Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes