WeTu Analytics

River View Lodge

El River View Lodge és un lodge privat situat a la vora del bonic riu Chobe, a Botswana. El River View Lodge és un oasi de tranquil·litat situat a la porta d'alguns dels millors llocs d'interès natural de l'Àfrica Austral.

Amb onze habitacions i xalets totalment reformats amb bon gust, una casa privada i espais públics amb encant situats entre jardins molt cuidats, River View Lodge és la ubicació perfecta perquè els hostes es relaxin i es relaxin després d'explorar l'entorn emblemàtic de Chobe.

Les instal·lacions del River View Lodge ofereixen un servei excepcional per part del personal amable i inclouen un saló, bar, zona de menjador i piscina amb vista sobre el riu Chobe. Cada dia se serveix cuina local i internacional deliciosa.

Les unitats de joc al Parc Nacional de Chobe, l'observació d'aus i els creuers en vaixell són només una mostra de les activitats disponibles durant la vostra estada a River View Lodge.

El parc nacional de Chobe està situat a la vora del baix riu Chobe, a la regió de Kasane, al nord de Botswana, a poca distància amb cotxe.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

River View Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes