WeTu Analytics

African Bush Camps Khwai Bush Camp

Game Drives

Dirigida per un dels nostres guies experimentats, podràs veure una magnífica fauna autòctona de la zona. La vostra guia us mostrarà els llocs amagats millors per a la visualització del joc i us donarà coneixement de la informació privilegiada.

Estar situat en una concessió privada, les unitats nocturnes són possibles i s'ofereixen com a activitat opcional al camp Khwai Bush. Experimenta l'arbust quan la fauna nocturna evasiva desperta per caçar, farratge i explorar les terres sota la coberta de la foscor. Es poden organitzar a petició.

Mostra més
Mostra menys

Night Drives on the Khwai Community Concession

Estar situat en una concessió privada, les unitats nocturnes són possibles i s'ofereixen com a activitat opcional al camp Khwai Bush. Es poden organitzar a petició.

Experimenta l'arbust quan la fauna nocturna evasiva desperta per caçar, farratge i explorar les terres sota la coberta de la foscor.

Mostra més
Mostra menys

Mokoro Safaris

Cap activitat és més sinònim del Delta de l'Okavango que d'un viatge mokoro. Llisqui en silenci al llarg de les autopistes de l'hipopòtam i les pistes d'elefant de l'antic riu Khwai, històricament, l'única forma de transport del riu Bushmen. Explora aquest delta interior únic que mereix la seva condició de Patrimoni de la Humanitat. Tradicionalment, avui en dia, la canoa mokoro o dugout són de fibra de vidre com a mesura per preservar els boscos de fusta dura de Botswana.

Coneix l'ecologia fascinant dels nostres River Guides que naveguen pel seu viatge a través del tranquil desert aquós. Aquesta activitat de temporada està disponible per a majors de 16 anys.

Mostra més
Mostra menys

Walking Safaris

Desperta els teus sentits i descobreix tot el que t'ofereix l'arbust a l'hora de prendre part en uns safaris per caminar. Els safaris guiats a peu són per a clients de 16 anys o més i estan dirigits pels nostres guies de senderisme qualificats i apassionats que comparteixen els seus coneixements i l'amor a l'arbust.

Per a un safari de dia complet a peu, un guia privat a peu haurà de ser pre-reservat amb nosaltres.

Amb la vegetació seca entre maig i octubre, els safaris a peu són una manera fantàstica i emocionant d'experimentar la zona. Com que la vostra seguretat és la nostra primera prioritat, els safaris per caminar solen realitzar-se quan l'arbust no és massa gruixut i els nostres guies estan armats en tot moment.

Mostra més
Mostra menys

Bird Watching

El Khwai és un refugi per a les aus, delectat amb les trucades de la garsa verda o el mussol africà; fotografiar la majestuosa àguila falcó d'Ayres i el mussol de pesca del Pel. O simplement seure i gaudir de les seves belles cançons.

Mostra més
Mostra menys

The Ngwana Club

Des passejades per la natura al voltant del campament i la narració de contes fins a les arts culturals i manualitats i classes de cuina, els nens de l'African Bush Camps' van centrar Ngwana Club crea un ambient divertit i educatiu per als nens en safari.

Mostra més
Mostra menys

Cultural Visits

Treballar en conjunt amb les comunitats al voltant de les àrees en què operem dóna als locals l'oportunitat de ser autosostenible, compartint coneixement, hi ha hagut una disminució en el conflicte entre la fauna i la humanitat. Aprofita l'ocasió per visitar els locals i acostumar-se a la seva forma de vida.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Khwai Bush Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes