WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Benvinguts a la suau ciutat costanera de Port Elizabeth, porta d'entrada tant a la Ruta del Jardí com al cinturó safari del Cap Oriental, sempre ha estat coneguda i estimada per les seves experiències de vacances de ritme relaxat, rejovenidor i sense embussos de trànsit. En els últims anys, els visitants de retorn també han estat gratament sorpresos per una nova era d'opcions d'allotjament elegant i de luxe a Port Elizabeth, prestant un remolí d'energia cosmopolita a la ciutat amable. Un dels més intrigants d'aquests és Singa Lodge.

Anomenat pel místic dragó-lleó de la mitologia indonèsia, aquest establiment boutique de PE és un dels allotjaments que us ha portat Lion Roars Hotels & Lodges i ofereix un allotjament distintiu a Port Elizabeth.

A diferència de l'estandardització “every-room-looks-the-same” de les principals cadenes hoteleres, aquesta luxosa fusió moderna d'arquitectura i decoració oriental i africana és una obra mestra artística. Cada habitació o suite del nostre hotel boutique és un espai únic que no només proporciona un profund confort sinó que també inspira i enriqueix el seu viatge.

Des del brillant aire marítim del front marítim de Port Elizabeth, us transporteu a un ric món de textura, color, mosaics vibrants, accessoris opulents i habitacions decorades de luxe, infusionades amb l'aroma de la flor de frangipani i la llum filtrada per fulles.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lion Roars Singa Town Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes