WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Benvingut a la suau ciutat costanera de Port Elizabeth, porta d'entrada tant a la Ruta del Jardí com a la Cinturó Safari Oriental del Cap, sempre ha estat coneguda i molt estimada per les seves experiències de vacances relaxades, rejovenidores i sense trànsit. En els últims anys, els visitants de tornada també s'han sorprès gratament per una nova era d'opcions d'allotjament elegant i de luxe a Port Elizabeth, donant un remolí d'energia cosmopolita a la ciutat amable. L'últim i més intrigant d'aquests és el nou Port Elizabeth Boutique Hotel, Singa Lodge.

Aquest hotel boutique de luxe a PE és un dels cinc allotjaments selectes portats per Lion Roars Hotels & Lodges i ofereix un allotjament distintiu a Port Elizabeth.

Aquesta luxosa fusió moderna d'arquitectura i decoració oriental i africana és una obra mestra artística. Cadascuna de les dotze suites del nostre hotel boutique és un espai únic que no només proporciona un confort profund, sinó que inspira i enriqueix el teu viatge.

Des del brillant aire marí del passeig marítim de Port Elizabeth, es transporta a un ric món de textura, color, mosaics vibrants, accessoris opulents i habitacions luxosament equipades, infusionades amb l'aroma de la flor de frangipani i la llum filtrada de fulles.
El nostre oasi tranquil i frondós inclou un gimnàs privat i una sala de tractaments holístics, on podràs gaudir del teu cos i dels teus sentits i reequilibrar la ment i l'esperit en un espai realment notable.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lion Roars Singa Town Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes