WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Situat a 112 km de l'aeroport de Port Elizabeth, es considera la porta d'entrada o la sortida a la Ruta del Jardí.

Permeteu-nos que us portem a través del Resort que ofereix allotjaments que van des de vil·les de platja de luxe, a passos de l'oceà, cases modernes que no són més de 300 metres de la platja fins a apartaments assequibles d'una o dues habitacions. Totes les habitacions, viles i cases de camp tenen instal·lacions d'autorestauració per a aquells que ho desitgin.

Les instal·lacions inclouen Joe Fish Restuarant and Bar, així com el recentment renovat Full Stop Cafe. Joe Fish té fama mundial pels plats de calamars i marisc. Hi ha altres plats a la carta que inclouen suculents filets de vedella i costelles, així com opcions vegetarianes. Full Stop Cafe ofereix un ambient més informal, ideal per a famílies amb castell saltant i nens esquitxades pad.The Health and Beauty estudi Hibiscus està esperant per mimar you.In addittion hi ha una botiga de conveniència en el lloc per a aquells articles de queviures d'última hora, roba i curios.Try els pastissos casolans frescos diaris i JP 'S salsa de bitxo.

La base ideal des d'on explorar tot el Cap Oriental ha d'oferir amb Addo a 120 minuts amb cotxe a Tsitsikama a 70 minuts drive.There hi ha moltes activitats en oferta, golf, surf, creuers per canals i rius, caminar i senderisme, observació de balenes i dofins, experiències culturals, així com visites a la històrica Punt de Segell Far.

En cas de dubte recorda que sempre és millor a la platja.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Cape St Francis Resort

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes