WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Joe Fish Pool Side Restaurant And Bar

Ja sigui un aperitiu ràpid abans de sortir a la platja o una experiència completa de 3 plats, el guardonat costat de la piscina Joe Fish restaurant and bar és el lloc perfecte per seure, relaxar-se i gaudir de l'extensa carta de menjar i la carta de vins.

El restaurant Joe Fish i bar del Cape St Francis Resort està situat al voltant de la piscina, i ofereix capacitat per a 110 persones. Els comensals poden esperar triar entre una gran varietat de plats temptadors com els famosos calamars (que ha guanyat premis), costelles marinades, filet perfectament cuinat, lluç de Joe i patates fregides, i pels molt famolencs per què no provar el saborós eisbein cruixent?

Si després d'un berenar les cistelles de berenar de Joe són l'opció perfecta per oferir calamars, costelles i picades de lluç tot acompanyat de xips. La impressionant carta de vins ofereix negres, blancs, rosats i xampany per a totes les butxaques. Una gran elecció és el propi vi de Joe (que també ha guanyat premis).

Ja sigui que vulgueu menjar al restaurant, pub o al costat de la piscina (hi ha entreteniment en directe gratuït tots els diumenges), Joe Fish és un ambient excel·lent, agradable per a nens per relaxar-se, xerrar i gaudir d'una mica de bon menjar i vi. El bar de Joe amb el seu ambient acollidor i relaxant i el foc de registre rugent ofereix 2 televisors de pantalla plana que el converteixen en el lloc perfecte per veure tots els últims esports!
Hi ha un nou lloc a la ciutat i la seva creació d'onades per a vilatans i convidats

Mostra més
Mostra menys

The Coffee Shack

El cafè acabat de moldre és la nostra especialitat

L'última incorporació a Joe Fish és 'The Coffee Shack'. The Coffee Shack ofereix una àmplia selecció de cafès, tes, coques casolanes i àpats lleugers. Utilitzant mongetes 100% aràbica, els baristes entrenats creen els cafès perfectes incloent favorits com Americano, Cappuchino i Macciato. La raó per utilitzar aquest tipus particluar de gra de cafè és que és una empresa de comerç just africana que garanteix que totes les persones involucrades es paguen de manera justa.

Per al no bevedor de cafè, una gran selecció de tes aromatitzats per triar estan disponibles, i per què no gaudir d'una llesca de pastís casolà per anar amb ell!

Mostra més
Mostra menys

Full Stop Cafe

A l'altra banda de la carretera del Cape St Francis Resort a Da Gama Road, aquest nou restaurant i bar fresc està preparat per atendre tots... Una nova carta d'hamburgueses gurmet i pizzes, amanides fresques i especials de taula setmanals garanteix que els seus papil·les gustatives continuïn fent formigueig. Per mantenir entretinguts els joves hem afegit un bloc de font, una casa Wendy plena de diversió i un castell de salts. Per als adults tenim una terrassa de còctel, cervesa a l'aixeta i una selecció de ginebres. Mentre camineu pel jardí assegureu-vos de visitar el Mercat de les Plantes i portar a casa una petita planta indígena o dues per al seu propi jardí. Tot està passant a Full Stop Café, així que vine a quedar atrapat amb nosaltres...

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Cape St Francis Resort

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes