WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Canal/River Cruises And Farm

Experimenta els bells canals de la badia de Sant Francesc i el riu Kromme en una barcassa de luxe 12 places que està dissenyat i autoritzat per transportar fins a 12 passatgers a les vies navegables de no només els canals, sinó també els rius Kromme i Geelhout.

Les activitats River Break s'adapten a les necessitats de l'individu o en grup amb viatges que van des d'un creuer d'1 hora pels sistemes del canal fins a una excursió d'un dia complet pel riu Kromme. Aquest sistema fluvial forma part d'una conservació i és un refugi per a ocells i animals. En sortir del riu Kromme, el vostre viatge us portarà per les pintoresques aigües del riu Geelhout fins a la vostra destinació final... la vostra pròpia granja privada.

En arribar a la finca coneguda com el 'Bat i el Boerboon' tens la resta del dia per relaxar-te a la piscina, remar les aigües quietes en canoa, o fer un SUP, passejar pels matolls de fynbos o simplement seure i relaxar-se a mesura que es prepara el dinar.

Gaudeix d'entrants seguits d'un complet i tradicional braai sud-africà (barbacoa) i unes postres sumptuoses per acabar amb aquest fantàstic àpat. En el seu temps lliure, bord de la barcassa per a un altre creuer relaxant de tornada cap a Sant Francesc.

Per al dia complet del riu i l'aventura agrícola es requereix un mínim de 6 persones.

Mostra més
Mostra menys

Betty's Tour

Roba, Aules i Cultura tot en un dia.Durant els últims 4 anys, el Cape St Francis Resort ha estat portant als hostes en un meravellós recorregut per projectes i empreses de la comunitat local. Aquestes excursions perspicaços ofereixen als participants l'oportunitat de conèixer a tots els involucrats i conèixer realment què, qui i per què és de cada negoci individual i de les persones involucrades.

Interactuar amb els nens locals en una escola infantil de l'Escola Talhado Montessori que es va començar a atendre les necessitats dels nens desfavorits de la zona de la badia de Sant Francesc. Es necessitava educació pre primària i un lloc segur per jugar, sota cura d'adults. A través de 'Betty's Tour' coneixeràs a aquests meravellosos nens i als professors que els cuiden.

Coneix a alguns locals amb talent i potser comprar una peça o dos - Encara Nomvulas segueix sent un petit negoci que ha desenvolupat una forta base de clients que manté el ritme de treball consistent i proporciona un ingrés sostenible per al personal. Se li donarà un recorregut personal per un dels teixidors. Els productes produïts són simplement impressionants i vostè serà mimat per triar amb l'àmplia gamma de roba i accessoris.

Mostra més
Mostra menys

Baviaanskloof

Només 1 hores en cotxe del Cap Sant Francesc es troba aproximadament 270 000 ha. de terreny muntanyós verge, accidentat conegut com The Baviaanskloof.

Les reserves naturals impressionants paisatges inclouen vistes de congostos profunds, rierols torçats i rius i altíssims penya-segats de muntanya. L'altiplà obert i les valls es troben dispersos per tota la zona donant com a resultat unes vistes panoràmiques realment magnífiques i variades. El punt més alt de les serres és el Cockscomb de la serralada Groot Winterhoek que s'eleva a una alçada de 1 758 metres sobre el nivell del mar.

Recomanem encaridament una visita al Baviaanskloof i tot el que té per oferir i ara es pot fer estil:
Deixant al nostre transportista de persones totalment climatitzades, us portarem a un impressionant viatge a través de la vall cítrica de Patenses. A continuació, continuareu el vostre viatge per una impressionant carretera de muntanya amb paisatges que mai oblidareu de Poortjies. Diversos passejos estan disponibles amb punts de vista increïbles per prendre realment en la veritable bellesa de The Baviaanskloof.

La vostra parada de l'hora de dinar serà el majestuós escenari de Rooihoek, al fons de les muntanyes de Baviaans. Amb un riu net i cruixent, perfecte per nedar, i les sorres blanques prístines Rooihoek és la ubicació perfecta per descansar i repostar.Al seu retorn també visitarà una parada típica de granja anomenada Padlangs on es serviran tes i cafès.

Mostra més
Mostra menys

Golf

Els búnquers, els llacs, les unitats llargues i els verds ben licitats dibuixen els golfistes a la zona any rere any!
Famosament conegut pel seu surf, la zona de la badia de Sant Francesc també ofereix 2 pendents, i molt diferents, camps de golf.

En primer lloc hi ha 'The St Francis Bay Golf Club' situat al cor del pintoresc poble de Sant Francesc. Aquest recorregut complet de 18 forats ofereix forats desafiadors per a tots els nivells, des de forats curts de llac fins a un conductor llarg par 5s. La casa club de 19 forats ofereix una gran varietat d'aperitius, menjars i begudes amb una vista impressionant sobre el camp. Seure i veure com els golfistes acaben la seva ronda el dia 18.


La popularitat de 'The St Francis Bay Golf Course' i el “Calamari Classic” (un torneig de tres dies que se celebra al setembre de cada any) en particular ha estat evident quan es mira la llista de jugadors que freqüenten el Club. Aquesta llista està formada per membres residents, membres del país i visitants que es desplacen de tot el país i l'estranger per venir a jugar a 'The St Francis Bay GC '

'St Francis Links', el segon curs a la badia de Sant Francesc, potser no ha estat pasturant terres per a ovelles i conills, però és un curs natural entre la platja i la terra cultivable. Jack Nicklaus ha tingut el plaer de portar la millor peça de vincles de Mother Nature terra i signar el seu nom a alguna cosa única. 'St Francis Links' desafia a tots els que la juguen i premia a qui ho respecta.

Mostra més
Mostra menys

Hiking/Walking Nature Trails

Viu la bellesa natural del Cap de Sant Francesc i els voltants a través d'una impressionant reserva i passejades costaneres

Cap St Francis és la llar de no menys de quatre belles reserves naturals, reserva natural del cap de Sant Francesc, reserva natural de Seal Point, Seal Bay Reserva Natural i Reserva Flora Irma Booysen.
Aquestes reserves ofereixen una àmplia varietat de passejades aptes per a tots els nivells de fitness i experiència. Aquestes caminades, caminades i senders et porten a través de terres naturals costaneres plenes de plantes indígenes i vida salvatge.

Què és tan especial d'aquestes àrees?

Sud-àfrica és extraordinàriament rica en la vida vegetal i animal i els científics han classificat els diferents tipus de vegetació a través de la terra. La regió sud-oest del Cap està especialment beneïda en espècies vegetals, tant és així que es reconeix com un dels sis Regnes Vegetals o Floral del món. Conegut com el Cap Floral Kingdom, s'estén aproximadament des de Port Elizabeth fins a Ciutat del Cap i l'interior, que abasta uns 90.000 km2 i alberga 9.000 espècies de plantes, el 70% de les quals creixen en cap altre lloc del món (és a dir, endèmica del Cap).

Aquestes plantes no estan disperses aleatòriament a través del paisatge. En canvi, d'un turó a un altre, diferents espècies vegetals creixen junts en les seves pròpies comunitats. Això vol dir que tota la regió es divideix en aquests tipus de vegetació, formada per espècies vegetals que creixen en la seva àrea particular i en cap altre lloc.

El nostre tipus de vegetació local és el mosaic de Sant Francesc Fynbos/Thicket i només creix en els llocs de sorra costanera rics en calç dispersos entre Tsitisikamma a l'oest i Port Elizabeth a l'est. Les condicions sota les quals pot créixer aquest tipus de vegetació és una àrea relativament petita que comprèn el 0,2% de la regió del Cap. Botànics de tot el món han visitat la zona descobrint noves espècies vegetals que només es troben en aquesta zona.

Mantingueu els ulls pelats per a la vida salvatge

Mirar cap a fora per bushbuck, grysbok, duiker comú, porc porcí, mico vervet, caracal, mangosta groc i gris i llúdrigues. De vegades es pot veure el rar catcher d'ostres negre africà i de tant en tant un pingüí Jackass en perill d'extinció. Sovint es veuen els dofins d'ampolla i els dofins comuns i, d'agost a desembre, es poden observar balenes meridionals.

Mostra més
Mostra menys

Many other activities to enjoy

Hi ha moltes altres activitats que s'ofereixen, com ara excursions de balenes i dofins, classes de surf amb vídeo, un èxit amb els nens, lloguer de bicicletes, observació d'aus, creuers per canals i rius, kitesurf, muntar a cavall, pesca a mar profund del Port St Francesc a Fiona M.

Totes les reserves a través de Resort Adventures.

Mostra més
Mostra menys

Calamari Tasting

Tant si ets un foodie, interessat en criatures marines com en la nostra comunitat local, el tast de calamars únic és una visita obligada en qualsevol itinerari.

Port St Francis és l'únic port de treball de propietat privada a Sud-àfrica i llar de

indústria de calamar (tinta de peix). Més de 60 vaixells de congelació vénen i van durant 8 mesos de l'any, deixant fins a 21 dies amb tripulacions d'entre 14 i 26 per trobar el que es coneix localment com Chokka.

Així que combina un passeig per la platja o el Betty's Tour amb un tast de calamars on es pot escoltar sobre la sostenibilitat de la indústria, el mètode d'atrapar i mostrar als comensals el producte cru i després el tast en si, acabat de preparar. Mostra no només la diferència entre els calamars locals i importats, sinó també els elements del peix.

Una visita obligada, una oportunitat única per degustar els millors calamars locals del nostre país que ofereix per apreciar per què es diu “or blanc”.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Cape St Francis Resort

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes