WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Situats a 112 kms de l'aeroport de Port Elizabeth ens considerem la porta d'entrada o la sortida a la Ruta del Jardí.

Permeteu-nos que us portem a través del Resort que ofereix allotjament que van des de viles de platja de luxe, a poca distància a peu de l'oceà, cases modernes que no són més de 300 metres de la platja fins a un o dos apartaments assequibles. Totes les habitacions, viles i cases de camp tenen instal·lacions per a aquells que ho desitgin.

Les instal·lacions inclouen Joe Fish Restuarant and Bar, així com el recentment renovat Full Stop Cafe .Joe Fish és mundialment reconegut pels seus plats de calamars i mariscs. Hi ha altres plats al menú que inclouen suculents filets de vedella i costelles, així com opcions vegetarianes. Full Stop Cafe ofereix un ambient més informal, ideal per a famílies amb castell de salt i nens esquitxades pad.The Salut i Bellesa estudi Hibiscus està esperant per mimar you.In addittion hi ha una botiga de conveniència en el lloc per a aquests articles de queviures d'última hora, roba i curios.Try els pastissos casolans frescos i JP Salsa de bitxo.

La base ideal des de la qual explorar tot el Cap Oriental ha d'oferir amb Addo a 120 minuts amb cotxe de Tsitsikama i 70 minuts en cotxe. Hi ha moltes activitats en oferta, golf, surf, canals i creuers fluvials, senderisme i senderisme, observació de balenes i dofins, experiències culturals, així com visites a l'històric Far de punt de segell.

Després de tot el que fas entre vacances és el teu negoci, el que fas de vacances és el nostre.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Cape St Francis Resort

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes