WeTu Analytics

Okonjima Plains Camp

El Plains Camp Barn és una zona d'oci i trobada que inclou: una zona de menjador i saló, amb Wi-Fi i recepció per a mòbils, un bar, una piscina i una botiga de curios, totes amb vista sobre un pou d'aigua i les planes d'Okonjima. Hi ha aparcament cobert.

Les observacions freqüents de lleopard i guepard durant les unitats de joc són del que estan fets safaris africans! Tot i que els nostres clients també gaudeixen de plaers més petits, com l'ambient tranquil de l'arbust africà, la observació de la fauna en els regadors situats a cada allotjament, el nostre menjar saborós i l'hospitalitat acollidora. Okonjima també ofereix una sèrie d'activitats per als clients i visitants del dia, des del senderisme i la bicicleta de muntanya amb la vostra pròpia bicicleta de muntanya fins a l'observació d'aus i un retir de fitness. Okonjima és la seu de la Fundació AfriCat, una organització que té com a missió intentar garantir un futur per als grans carnívors de Namíbia. Testimoni alguns dels nostres projectes, com el Projecte de Rehabilitació del Guepard a la feina, durant la seva estada a Okonjima.

Punts de venda únics:

Les 10 àmplies habitacions amb vista han guanyat el seu nom per les seves vistes a les planes de gespa d'Okonjima. Totes les habitacions estan situades a 20-70 metres de distància, a poca distància de la zona d'oci del Plains Camp Barn. La unitat número u i la unitat familiar espaiosa (una combinació d'habitacions tres i quatre) són més propers al graner.
Les 14 habitacions estàndard també tenen vista sobre les planes de gespa d'Okonjima, però tenen una mida més petita que les habitacions amb vista.
Quatre de les habitacions formen dues grans unitats familiars. La unitat familiar (habitacions una i dues) es troba més propera al graner, mentre que la segona unitat familiar (habitacions 13 i 14) es troba a uns 600m de distància.
Les habitacions estan situades a 10-15 metres de distància, a poca distància de la zona d'entreteniment del graner.
El 6 assequible Garden Rooms estan estretament situats entre si dins del jardí casa de camp original, però no tenen vista al desert.
Tenen vista sobre el lapa, que té una estació de te i cafè.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Okonjima Plains Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes