WeTu Analytics

Okonjima Plains Camp

The Okonjima Experience

El Parc Natural d'Okonjima s'estén més de 200 quilòmetres quadrats de planes ondulants, afloraments muntanyosos i matolls de ribera, i és aquí on prosperen el lleopard (Panthera pardus), el més adaptable de tots els gats salvatges. Llegeix més sobre el nostre Leopard Research.

Aquests depredadors intel·ligents i solitaris es produeixen en alta densitat en l'extensió de la topografia polifacètica de la Reserva Natural d'Okonjima. El programa d'investigació depredador de la Reserva ha abastat tres dècades, i les seves troballes han proporcionat una gran visió dels patrons de comportament lleopard, així com ha ofert un pronòstic optimista per a un futur sostenible per a l'espècie a l'Àfrica actual.

Una estada d'Okonjima de dos dies ofereix la millor oportunitat per veure el lleopard salvatge a Namíbia, així com els que es van colar amb finalitats d'investigació, en els seus hàbitats naturals. El programa de recerca lleopard es fa un seguiment actiu, i els seus collarets són un recurs inestimable per localitzar, i després tornar a la Reserva, gats que han migrat a les terres agrícoles circumdants on es perceben com amenaces per al bestiar.

La Reserva Natural d'Okonjima, una enorme àrea protegida situada entre les abruptes terres agrícoles comercials del centre de Namíbia, comprèn un ecosistema diversificat representatiu tant dels mamífers més grans i petits de Namíbia, com la majoria de les aus endèmiques del país.

Les unitats de joc i les passejades guiades per arbustos ofereixen als visitants una perspectiva íntima i propera de la fauna de Namíbia i, especialment, de les seves espècies més protegides.

La Reserva Natural d'Okonjima és la llar, i porta a terme extensos projectes de recerca sobre espècies rares i en perill d'extinció, grans i petites.

Mostra més
Mostra menys

Okonjima Nature Trails

Els clients estan convidats a participar en una activitat guiada a peu i en cotxe Off-The-Beaten-Track.

Aquesta combinació poc exigent d'una curta ruta a peu i en cotxe natural a la Reserva Natural d'Okonjima és especialment estimada pels nostres clients i famílies més joves, a causa de demostracions interactives i informatives.

Aquesta experiència de dues hores proporciona una estimulant visió de la flora i la fauna, així com la cultura, de Namíbia.

Senderisme autoguiat per les nostres rutes naturals:

Els clients se'ls anima a buscar una mica d'autoreflexió i consol al desert de Namíbia, envoltat per la sorprenent bellesa natural d'Okonjima i la fauna abundant. Entre les unitats de joc del matí i de la tarda, els clients poden fer una excursió autoguiada al llarg d'una de les tres rutes de senderisme ben relaxades. Els senders varien entre quatre i sis quilòmetres i, clarament senyalitzats, recorren paisatges espectaculars on abunda la fauna salvatge.

Els senders comencen a poca distància des de qualsevol dels camps d'Okonjima Lodge.

Trobeu tot tipus de fauna i ocells mentre us submergiu en el desert d'Okonjima.

Naturalesa Game-Drive, a la recerca de lleopard: Matí o Tarda

Off-The-Beaten-Track: Matí o Tarda

Centre d'Atenció i Informació del Carnívor AfriCat: Matí, després del Brunch o Tarda

Hivern: Lodge Activitat Horaris: Matí — sortida a les 6:30 Tarda — sortida a les 15:30

Estiu: Lodge Activitat Horaris: Matí — sortida a les 6:00 Tarda — sortida a les 16:00

Mostra més
Mostra menys

Okonjima Nocturnal Game Drives

Després que el sol s'hagi posat i les temperatures han baixat, l'arbust africà torna a cobrar vida: les guineus d'orelles cavalquen, els llops estan a la recerca d'insectes, els mussols observen el seu entorn des d'una altura, mentre que els lleopards i la hiaena marró surten a la recerca de preses insospitades. Els clients estan convidats en un joc nocturn, dirigit pels nostres guies coneixedors de la Reserva Natural d'Okonjima.

Mostra més
Mostra menys

Okonjima - Bird Watching

Els paisatges del Parc Natural d'Okonjima, amb el seu altiplà sorrenc elevat entre les grans escarpacions de les muntanyes d'Omboroko, compten amb boscos mixtos i planes d'espinoses d'acàcia, el que el converteix en la destinació perfecta per a birding. Mantingueu els vostres prismàtics a mà i gaudiu de l'oportunitat d'identificar més de 250 espècies d'aus...

Mostra més
Mostra menys

Okonjima - The AfriCat Foundation

La reserva natural d'Okonjima, al centre de Namíbia, acull la Fundació AfriCat. Ha crescut significativament des que es va constituir com a organització assistencial a principis dels anys noranta i es va inscriure com a organització sense ànim de lucre el 1993. Avui, la missió d'AfriCat és la conservació a llarg termini d'alguns dels grans carnívors de Namíbia, com ara hiaena marró, lleopard i guepard, tot això es pot veure durant una visita d'educació ambiental a Okonjima.

Mostra més
Mostra menys

Okonjima Carnivore Care Program

LA TEVA EXPERIÈNCIA DEL CENTRE D'ATENCIÓ CARNÍVOR AFRICAT...
Visita el nostre projecte al Centre d'Informació i Atenció al Carnívor d'AfriCat.

Un punt culminant a Okonjima és aprendre sobre la nostra passió gran-gat. La Reserva Natural d'Okonjima acull la seu de la Fundació AfriCat www.africat.org, una organització sense ànim de lucre compromesa amb la conservació a llarg termini dels grans carnívors de Namíbia.

AfriCat ha evolucionat durant les últimes tres dècades, i el que va començar a ser primàries com a organització assistencial ha identificat, al llarg dels anys, la necessitat d'incorporar un enfocament en l'educació i desenvolupar una col·laboració contínua amb investigadors, científics i autoritats de conservació. Es realitza a través de la investigació pràctica sobre l'ecologia i el comportament específics de les espècies, així com mitjançant el desenvolupament d'estratègies de conservació i gestió eficaces.

El Centre d'Atenció al Carnívor d'AfriCat és un subproducte del Programa de Rescat i Alliberament que es va iniciar a principis dels anys noranta.

Alguns dels carnívors captius d'AfriCat a la nostra cura avui són massa antics o habituats per ser reintroduïts a la natura i, per tant, romandran sota la cura experta de l'AfriCat Team. Aquests animals han assumit el paper de ser Ambaixadors d'Espècies per als seus homòlegs salvatges.

Descobreix més sobre els nostres ambaixadors i com pots ajudar Patrocinant un carnívor.

Després d'un recorregut informatiu a la tarda, acabem el dia amb un solàrium en una zona del Parc Natural d'Okonjima que té una alta densitat de la hiaena marró secretament social i rarament vist.

Centre d'Informació i Atenció al Carnívor AfriCAT:

Matí, després del Brunch, o Tarda (ACC+IC pm-trail: inclou un curt en cotxe i el solàrium a l'ONR)

Hivern: Lodge Activitat Horaris: Matí — sortida a les 6:30 Tarda — sortida a les 15:30

Estiu: Lodge Activitat Horaris: Matí — sortida a les 6:00 Tarda — sortida a les 16:00

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Okonjima Plains Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes