WeTu Analytics

Pangolin Voyager Houseboat

Simplement no hi ha res més relaxant que navegar per un dels rius més icònics i plens de joc d'Àfrica i el Pangolin Voyager és el vaixell perfecte.

El riu Chobe és la frontera natural entre Namíbia i Botswana i el Pangolí Voyager es basa en el costat namibià del riu amb el Parc Nacional de Chobe com la riba oposada. El Chobe és únic perquè flueix en ambdues direccions en diferents èpoques de l'any en funció de la inundació del poderós zambezi amb el qual convergeix uns quants quilòmetres més avall.

La casa disposa de cinc cabines que es poden configurar com a llits dobles o dos llits individuals. Totes disposen de dutxa i lavabo privats i aire condicionat. Tingueu en compte que l'aire condicionat es controla de manera centralitzada per refredar les cabines durant tot el dia i la nit quan és més probable que estigui a la seva habitació, però no pot funcionar 24/7, ja que predominantment depenem de l'energia solar de la bateria.

El nivell mitjà és on es troben les zones d'estar i menjador on se serveixen tots els àpats i es troba un bar ben assortit. Les grans portes corredisses de vidre ofereixen una meravellosa vista del riu mentre creuem entre els nostres tres amarratges. La majoria de creuer es porta a terme després de l'activitat del joc del matí i durant el dinar i el sol del migdia - que es gaudeix millor a la coberta superior parcialment ombrejada.

Al costat del Pangolin Voyager tenim un vaixell fotogràfic de vuit places juntament amb un altre vaixell tendre per a la visualització general del joc i les transferències. Cadascun dels seients del vaixell fotogràfic té un braç desmuntable i gimbal de la càmera i pot girar 360 graus. A més de la fotografia i la visualització del joc, també oferim l'oportunitat de visitar un poble local d'on prové la major part de la tripulació.

Els vaixells solen sortir a primera llum i de nou unes hores abans de la posta del sol. Les infusions, els cafès i les begudes fredes s'envasen per a la sessió del matí i les begudes fredes gelades que trieu per a la tarda.

El capità i la seva tripulació estan a la seva disposició per ajudar a que la seva estada i experiència a bord sigui el més còmoda i relaxant possible.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Pangolin Voyager Houseboat

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes