WeTu Analytics

Pangolin Voyager Houseboat

Pangolin Photo Boat

Estem increïblement orgullosos de les innovacions que van entrar al nostre vaixell fotogràfic! Dissenyats per Aliboats de Maun i nosaltres mateixos, creiem que hem aconseguit l'equilibri perfecte entre funcionalitat, usabilitat, espai i confort. Cadascun dels nostres vuit seients giren un complet 360 graus i el muntatge, dissenyat i construït per les nostres pròpies Guts, es basa en un muntatge lleuger de metralladora utilitzat per l'exèrcit sud-africà. El disseny de muntatge és tan senzill i eficaç que els clients dominaran el seu moviment en cap moment. Els clients que viatgen amb les seves pròpies lents simplement connecten una de les nostres plaques base al coll de la lent i estan preparats per anar. Simple i fotografia amigable! Tingueu en compte que haureu de tenir les vostres pròpies càmeres i lents (amb coll) per aprofitar al màxim el vaixell fotogràfic, ja que no subministrem càmeres a bord de la casa.

Les butaques estan disposades al centre de l'embarcació permetent el màxim espai d'emmagatzematge a banda i banda per a lents addicionals i engranatges. Més important encara, una configuració com aquesta limita qualsevol possible obstrucció per part del fotògraf adjacent. Si, per exemple, vam organitzar el seient més cap a la vora del vaixell, els clients tindrien el seu camp de visió restringit dràsticament quan el subjecte és un costat del vaixell. Amb una configuració així, només la meitat dels convidats tindrien una clara línia de visió de la meitat del temps que seria frustrant per dir el menys.

A l'hora de dissenyar el vaixell ens agonitzem si cal tenir un sostre. Quan operem en els primers mesos de visualització i l'altura de l'estació seca, ens alegra que tinguéssim un equipat! El sol africà pot estar castigant i no hi ha més distracció a un fotògraf que estar al forn i suar profusament mentre intenta compondre una imatge. La coberta es col·loca el més alt possible i se situa més de 2m en el seu punt més baix a l'interior. Aquesta alçada no afecta la nostra capacitat de captar aus en vol i, ja que només hi ha suports a cada extrem, significa que no hi ha cap obstrucció a banda i banda per a cap client.

Mostra més
Mostra menys

Cultural Tours - Visit a village

Al llarg de la riba namibiana del Chobe podràs veure diversos petits pobles que donen la benvinguda als visitants, especialment de lluny. La majoria de la tripulació de la casa van néixer i es van criar en aquests pobles i si voleu fer una visita i aprendre més sobre la vida de les comunitats de pesca de subsistència locals, si us plau, organitzar-ho amb el capità quan arribeu a bord. No hi ha cap càrrec, però normalment hi ha uns quants curios a la venda al poble que contribueixen directament a l'economia.

Mostra més
Mostra menys

Lounging on the deck with a good book.

El Pangolin Voyager compta amb una zona de coberta amb sol, perfecte per als dies que li agradaria retrocedir amb un bon llibre, o potser provar un nou angle per aconseguir aquest tret perfecte.

El Pangolí Voyager es trasllada a un amarratge diferent cada dia al llarg del riu i la terrassa és un lloc ideal per gaudir del creuer.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

La pesca a The Chobe és millor quan no hi ha una “R” en nom del mes (maig a agost), però fins i tot llavors pot ser un petit èxit i perdre a causa de la sobrepesca més amunt del riu Zambezi, que s'uneix al Chobe. Les principals espècies de peixos són el peix tigre, l'orada i el barb i la pesca està en una estricta política de captura i alliberament. Es pot organitzar la pesca per un suplement i s'ha de reservar amb antelació. Si us plau, parli amb el seu planificador de safari per organitzar-ho per a vostè.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Pangolin Voyager Houseboat

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes