WeTu Analytics

Majeka House

Poolside Choice

(4 habitacions)

Dues de les nostres sales de la piscina combinen la vida a l'aire lliure amb un enginyós espai interior. Les dues de cada Poolside Rooms comparteixen una piscina privada de 10m situada al seu petit bosc privat i gandules blau de gasolina. Aquestes habitacions estan abundantment sobredimensionades, còmodes, luxoses i generosament equipades amb roba suau suprema, tovalloles gruixudes, serveis de luxe, un televisor de pantalla plana que es pot veure des del bany, una màquina de cafè Lavazza i una selecció única de bar honestedat Les altres habitacions 2 x Poolside es troben en un privat edifici adjacent i compartir una piscina privada

Mostra més
Mostra menys

Mountain View Selection

(4 habitacions)

Estan situats a la primera planta de l'edifici. Dues d'aquestes habitacions intercondueixen i ofereixen les millors vistes sobre la muntanya de Stellenbosch, així com una vista llunyana de la majestuosa muntanya de la taula. Algunes habitacions tenen vista teatral sobre el nostre jardí d'herbes i el koi-estany. El seu toc artístic i el seu ambient espaiosament generós amb un bany Victoria & Alfred, dutxa climatitzada i dutxa fan d'aquestes habitacions una opció més alta. Tot això encara ve amb un esforç infinit d'estil, comoditat, detall, roba de llit ultra suau, cafè Lavazza i màquines de cafè i molt més.

Mostra més
Mostra menys

Garden Alternative

(3 habitacions)

Disposem de 3 habitacions Alternatives de Jardí amb bonics patis i accés directe a la piscina exterior que és exclusiva per a aquestes habitacions. Són més espaioses que la Premier Collection, amb una gran terrassa i una zona de piscina exterior semi-privada. Aquestes tres alternatives de jardí fan aspecte modern suau. Les dutxes dobles preposiciona que sigui perfecte per a una escapada romàntica. Els llits estan per sobre i més enllà del que possiblement pot comportar la comoditat. La vostra esperança supera amb comoditats, tovalloles còmodes, minibar exclusiu amb vins MCC, aigües minerals, aperitius decedents, cafè Lavazza i cafetera, a més de molt més.

Mostra més
Mostra menys

Premier Collection

(10 habitacions)

Les nostres habitacions estàndard ofereixen un nivell de luxe que serà difícil de superar. Redefinides, renovades i dinamitzades les nostres habitacions Premier Collection són l'epítom de luxe tranquil, espai creatiu i vida quotidiana. El televisor de pantalla plana es pot utilitzar completament des de la banyera, la dutxa té terres de fusta únics i les comoditats, tovalloles gruixudes i extres arty fan que tota la vostra estada sigui una experiència feliç. Per acabar, totes les habitacions disposen de minibar exclusiu amb vins MCC, aigües minerals, aperitius decadents, cafè Lavazza i cafetera i molt més.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Majeka House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes