WeTu Analytics

Oude Werf Hotel

Comfy room

(23 habitacions)

Situades a la impressionant ala nova de l'Hotel, amb vista sobre el frondós pati i la piscina, aquestes 21 habitacions compactes de planta oberta presenten un estil eclèctic, amb les últimes prestacions i accessoris contemporanis, compensades per elegants detalls i textures d'inspiració vintage i ofereixen llits dobles, dobles o king size. Totes les habitacions tenen bany privat amb dutxa de luxe i algunes també disposen de bany independent. Les habitacions de la planta baixa gaudeixen de patis de jardí ombrejats i les habitacions de la 2a planta tenen balcons esglaonats.

Mostra més
Mostra menys

Whimsy room

(12 habitacions)

Aquestes 12 habitacions estan situades tant a la planta baixa com a la primera planta de l'edifici original de la casa, i a les ales victorianes adjacents amb vista sobre el pati enjardinat. Cadascun d'ells està decorat de manera única en els hotels amb estil contemporani “chic antic”, amb fustes i tèxtils rics que es fan ressò de les comoditats extravagants d'un dormitori georgià. Totes inclouen un bany de luxe espaiós amb dutxa i vestidors arran de terra. Mitjana d'habitació+dimensions de bany són aproximadament 35-40m ² + 6m².

Mostra més
Mostra menys

Plenty room

(23 habitacions)

Aquestes habitacions àmplies i d'autor de les plantes Baixa, Primera i Segona gaudeixen d'una vista àmplia sobre els nostres tranquils jardins centrals o pati. Dissenys oberts d'estil pla disposen d'habitacions amb bany privat, dutxa, tocador i lavabo. Les comoditats del segle XXI es combinen perfectament amb tons suaus, textures i inspiracions úniques d'estil històric.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Oude Werf Hotel

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes