WeTu Analytics

Zarafa Dhow Suite

Game Drives (day and night)

Les Dhow Suites ofereixen una flexibilitat completa amb el seu propi guia i vehicle privat. Les unitats se centren en els moments més còmodes i productius del dia, d'hora al matí i tarda, però les unitats de dia complet també són bastant comuns a petició d'un convidat. El dinar de pícnic es pot lliurar i els vehicles estan proveïts de begudes fredes. Hi ha un Land Cruiser construït a mida especialment dissenyat per a les nostres condicions i fotografia (pantalles plegables i cobertes elevades) amb quatre seients individuals de cub.

Mostra més
Mostra menys

Guided Walks

Un altre gran benefici de romandre dins de les conservances és la capacitat d'apreciar l'impressionant paisatge a peu, pacíficament, sense el soroll dels motors. Recomanem aquesta experiència inoblidable. En general, al matí o al vespre és el millor moment, ja que la meitat del dia és massa calenta per sortir de l'ombra. Porteu unes bones sabates per caminar, un barret i una roba de colors neutres per no alarmar la vida silvestre i prendre prismàtics. El vostre guia tindrà aigua per a vosaltres. Els passejos són dirigits per guies amb llicència amb entrenament d'armes de foc.

Mostra més
Mostra menys

Boat Cruises

El HES Zib, el vaixell de pontó especial de Zarafa, és una experiència totalment única. La coberta de peus de 275 metres quadrats es completa amb sofàs, una zona de menjador i un bar on els clients poden gaudir còmodament d'un brunch o un sol flotant mentre miren hipopòtams i elefants a l'aigua. També és una plataforma excepcional per a l'observació d'aus.

Mostra més
Mostra menys

Catch-and-Release Fishing

El kit de pesca i vareta/rodet està disponible per a aquells que vulguin provar el seu repartiment en els peixos locals (excepte gener i febrer quan hi ha una moratòria en la pesca).

Mostra més
Mostra menys

Young Explorers Programme

Un programa complet d'habilitats d'artesania arbust per als nostres joves exploradors. Aquest és un programa gratuït que segueix els passos de National Geographic Explorers-in-Residence, Dereck i Beverly Joubert. Es proporcionarà un paquet extens als nens ansiosos a l'arribada, perquè puguin aprendre sobre les trucades d'animals, com fer un seguiment de la vida silvestre, i altres fets i figures sobre la natura. Al final de l'estada d'un nen, es convertirà en un jove explorador i ambaixador de la conservació, preparat per sortir a explicar al món el que han après i el que també poden fer per ajudar a protegir aquest bell entorn.

Mostra més
Mostra menys

Photography

Les Suites disposen d'un conjunt de càmeres professional, incloent dos cossos de càmera amb lents. Les fotos es descarregaran en un dispositiu d'emmagatzematge a la sortida del client. Cada habitació també inclou un parell de prismàtics d'alta qualitat per a ús dels hostes.

Mostra més
Mostra menys

Power boating

Explora la llacuna i els canals al voltant de la zona amb vaixell de fons pla.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Zarafa Dhow Suite

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes