WeTu Analytics

Farol da Barra

Farol da Barra Casa 17

6 dorment. Casa de fusta sobre xanques de doble planta, saló i cuina a nivell inferior tots els dormitoris de dalt. 3 dormitoris 3.5 banys Cuina equipada, cuina de gas, nevera i congelador profund. Dormitori 1 llit doble, ventilador i mosquitera amb bany privat. Dormitori 2 llit doble, ventilador i mosquitera, bany privat. Dormitori 3 llits individuals amb mosquitera i ventiladors. Tots els llençols subministrats. Cal que porteu tovalloles i articles de tocador. Braai de gas a la coberta.

Restaurant, bar i piscina.

Mostra més
Mostra menys

Farol da Barra Casa 16

7 dorment. Casa de fusta sobre xanques de doble planta, saló i cuina a nivell inferior tots els dormitoris de dalt. 3 dormitoris 3.5 banys Cuina equipada, cuina de gas, nevera i congelador profund. Habitació 1 llit doble i 1 ventilador de llit individual i mosquitera amb bany privat. Dormitori 2 llit doble, ventilador i mosquitera, bany privat. Dormitori 3 llits individuals amb mosquitera i ventiladors. Tots els llençols subministrats. Cal que porteu tovalloles i articles de tocador. Braai de gas a la coberta.

Restaurant, bar i piscina.

Mostra més
Mostra menys

Farol da Barra Casa 15

8 dorment. Casa de fusta sobre xanques de doble planta, saló i cuina a nivell inferior tots els dormitoris de dalt. 3 dormitoris 3.5 banys Cuina equipada, cuina de gas, nevera i congelador profund. Dormitori 1 llit doble, ventilador i mosquitera amb bany privat. Dormitori 2 llit doble, ventilador i mosquitera, bany privat. Dormitori 3 lliteres dobles amb mosquitera i ventiladors. Tots els llençols subministrats. Cal que porteu tovalloles i articles de tocador. Braai de gas a la coberta.

Restaurant, bar i piscina.

Mostra més
Mostra menys

Farol da Barra Casa 14

10 dorment. Casa de fusta sobre xanques. 5 dormitoris 3 banys (un amb banyera gran) Cuina equipada, fogons de gas, nevera i congelador profund. Dormitori 1 llit doble, ventilador i mosquitera amb bany privat. Dormitori 2 habitació tipus loft, ventilador i mosquitera,. Dormitori 3 i 4 a la planta superior 2 llits individuals cadascuna amb mosquitera i ventilador. Dormitori 5 a la planta baixa té 2 llits individuals amb mosquiteres i ventiladors. 1 bany amb banyera a la planta baixa. Tots els llençols subministrats. Cal que porteu tovalloles i articles de tocador. Braai de gas a la coberta.

Restaurant, bar i piscina.

Mostra més
Mostra menys

Farol da Barra Casa 7

6-8 dorment. Casa de fusta sobre xanques. 3 dormitoris 2 banys Cuina equipada, cuina de gas, nevera i congelador profund. Dormitori 1 llit doble, ventilador i mosquitera Habitació 2 llit doble, ventilador i mosquitera, Dormitori 3 a la planta superior a les golfes, 2 futon dobles amb mosquiteres i ventiladors. Tots els llençols subministrats. Cal que porteu tovalloles i articles de tocador. Braai de gas a la coberta.

Restaurant, bar i piscina.

Mostra més
Mostra menys

Farol da Barra Casa 6

6 dorment. Casa de fusta sobre xanques. 3 dormitoris 2.5 banys Cuina equipada, cuina de gas, nevera i congelador profund. Dormitori 1 llit doble extragran, ventilador i mosquitera amb bany privat. Dormitori 2 king size, ventilador i mosquitera, bany privat. Dormitori 3 planta superior en altell, llit doble amb mosquitera i ventilador. Lavabo i lavabo. Tots els llençols subministrats. Cal que porteu tovalloles i articles de tocador. Braai de gas a la coberta.

Restaurant, bar i piscina.

Mostra més
Mostra menys

Farol da Barra Casa 3

6 dorment. Casa de fusta sobre xanques. 3 dormitoris 2 banys (1 té banyera) Cuina equipada, fogons de gas, nevera i congelador. Dormitori 1 llit doble, ventilador i mosquitera. Dormitori 2 llit doble, ventilador i mosquitera. Dormitori 3 llit doble amb mosquiteres i ventilador. Tots els llençols subministrats. Cal que porteu tovalloles i articles de tocador. Braai de gas a la coberta.

Restaurant, bar i piscina.

Mostra més
Mostra menys

Farol da Barra Casa 2

6 dorment. Casa de fusta sobre xanques. 2 dormitoris 2 banys (1 té banyera), 2 llits per dormir a la zona d'estar. Cuina equipada, fogons de gas, nevera i congelador. Dormitori 1 2 peces/1 llit doble extragran, ventilador i mosquitera. Dormitori 2 individuals/1 king, ventilador i mosquitera. 2 sofàs llit individuals al saló amb mosquiteres i ventiladors. Tots els llençols subministrats. Cal que porteu tovalloles i articles de tocador. Braai de gas a la coberta.

Restaurant, bar i piscina.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Farol da Barra

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes