WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Central per al disseny dels nous Anderssons a Ongava és la connexió amb la natura, i és més afecte a la boca d'aigua i a prop de l'amagatall de visualització subterrània. Aquí els clients tenen una vista sobre el nivell de l'aigua de la prolífica vida salvatge i ornitològica a la Reserva de Caces Ongava, en un entorn que inspira intimitat sense intrusió.

Una piscina infinita situada al centre i una zona d'estar circumdant permet relaxar-se en racons protegits amb vista sobre el pou d'aigua i més enllà.

L'àrea social, on els hostes es reuneixen per menjar i conèixer a altres entusiastes de la fauna, guies i naturalistes, engloba una zona de menjador a l'aire lliure i a l'aire lliure, un ampli saló i bar, una terrassa d'observació enfonsada i xemeneies obertes per emportar el fred d'hivern.

Per a festes fotogràfiques especialitzades, hi ha un racó fotogràfic dedicat per a la revisió i edició d'imatges. Completant el campament són característiques com una botiga de curio únic namibià, biblioteca, Wi-Fi gratuït i connectivitat a les dades d'investigació desenvolupades al llarg d'anys d'esforços científics diligents i d'avantguarda sobre Ongava.

A poca distància a peu amb els límits del campament és el Centre d'Investigació Ongava, on els científics residents es troben a casa al laboratori i dins de la Reserva de Joc. Els convidats a interactuar amb la ciència i la investigació tindran lloc principalment al Centre de Visitants Ongava, on, en el seu temps lliure, se'ls anima als hostes a passejar per la zona d'exposició autoguiada. L'auditori adjacent de 36 places està dissenyat per a presentacions i debats interactius.

Punts de venda únics

· Accés més proper a la zona més productiva del Parc Nacional d'Etosha

· Un amagatall enfonsat mira sobre un forat d'aigua popular

· Visita al Centre d'Interpretació d'Ongava

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Anderssons At Ongava

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes