WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Anderssons at Ongava - Excursions into Etosha National Park

Les unitats de joc del matí guiades o de mig dia al Parc Nacional d'Etosha, la principal zona salvatge de la sabana de Namíbia, us permeten veure les massives salines i fonts perennes que proporcionen l'aigua requerida per la gran població de caça d'alta densitat del Parc. Activitat de dia complet a petició i inclou dinar per emportar.

Mostra més
Mostra menys

Anderssons at Ongava - Guided Nature Walks

Oferits en temporada i subjectes a un guia a peu disponible, les passejades guiades per la natura per la reserva mostraran amb orgull l'abundant varietat de vida, des de les plantes inusuals als als animals adaptats amb àrids amb possibilitat d'apropar-se al rinoceront blanc.

Mostra més
Mostra menys

Anderssons at Ongava - Hide

L'amagat d'Andersson permet la visualització discreta del joc del pou d'aigua del campament. Sovint freqüentat pel joc pla incloent warthog, zebra, girafa i una sèrie d'antílops, el pou d'aigua també atrau el joc més gran com el rinoceront i de vegades fins i tot lleons.

Mostra més
Mostra menys

Anderssons at Ongava - Game drives on Ongava Game Reserve

Les unitats de joc guiades a la tarda/nit tenen lloc a la reserva de caça privada d'Ongava. La reserva és famosa per la seva població de rinoceront i lleó, així com altres jocs com l'impala endèmica de cara negra.

Mostra més
Mostra menys

Ongava Information System and Visitor Centre

Els clients poden interactuar amb la ciència i la investigació a través d'Anderssons i part d'aquesta experiència és una immersió en el món de la història natural i la ciència al nou Centre de Visitants d'Ongava. Amb desenes de mostres en profunditat que inclouen informació sobre la geologia, els animals, les plantes i el funcionament ecològic d'aquesta fascinant regió, s'anima a passejar per la zona d'exposició autoguiada.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Anderssons At Ongava

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes