WeTu Analytics

Ayada Maldives

Beach Villa

Situades en els trams idíl·lics de les platges de sorra blanca, aquestes vil·les a primera línia de platja ofereixen una relaxació tranquil·la tant a la gran piscina privada exterior com a la piscina d'immersió, envoltada d'una vegetació exuberant, amb la platja situada a pocs passos.

Mostra més
Mostra menys

Sunset Beach Suite

Aquestes suites espaioses davant de la platja ofereixen una gran sala d'estar, una àmplia terrassa exterior privada, una piscina d'immersió i una zona enjardinada ideal per a sopars privats romàntics amb accés directe a la platja.

Mostra més
Mostra menys

Ocean Villa

A punt sobre de la llacuna, aquestes viles d'aigua permeten una contemplació idíl·lica mentre es descansa a les hamaques de l'oceà amb el suau lapidament de les ones per calmar. Aquestes àmplies vil·les ofereixen una terrassa exterior privada, hamaques oceàniques, piscina d'immersió, una vista ininterrompuda de l'horitzó i accés directe a la llacuna.

Mostra més
Mostra menys

Sunset Lagoon Suite

Aquestes suites descansen sobre el terreny amb la terrassa exterior sobre l'oceà, combinen les característiques úniques del jardí tropical i la vista màgica sobre la llacuna. Aquestes viles ofereixen una àmplia zona que inclou una zona d'estar i dormitori completa amb un bany obert al jardí íntim. Les àmplies terrasses exteriors ofereixen sofàs gronxadors, piscina d'immersió per millorar encara més l'entorn tranquil i l'accés directe a la llacuna.

Mostra més
Mostra menys

Sunset Ocean Suite

Ofereixen luxe absolut i serenitat sobre l'oceà Índic, aquestes suites amb aigua ofereixen un dormitori principal amb bany privat i una zona d'estar amb un panell de terra de vidre, una zona de bany i rebost addicional, una gran terrassa amb hamaques oceàniques i accés directe a la llacuna i vistes infinites de la horitzó.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Ayada Maldives

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes