WeTu Analytics

Evening Shade

Trip to The Winery

Al Kristall Kellerei Exclusive Boutique Celler, molt a prop de la pintoresca ciutat d'Omaruru. Únic
les condicions climàtiques com les gelades, la calor extrema i el calat no són obstacles, sinó que estan més aviat integrats
en els nostres productes premiats.

Afruitat i fresc són els adjectius que vénen al cap a l'hora de gaudir dels nostres vins i licors. El nostre entorn únic atrau multitud d'ocells rars que ens converteixen en un “paradís dels ocells”. Un plat amb especialitats de Namíbia completarà una estada tranquil·la en un entorn tranquil.

Mostra més
Mostra menys

Nature Walk

Per a aquells convidats que vulguin fer exercici hi ha senyors locals que us portaran a fer una excursió natural de mig dia o de dia complet a les muntanyes d'Erongo. A continuació, també us mostraran petroglífics o pintures rupestres deixades fa centenars d'anys pel poble sant. Hi ha dos cellers i un xocolater a la ciutat, a punt per visitar. Hi ha diversos llocs propers que val la pena visitar, les pistes de dinosaures prop de Kalkfeld, les muntanyes d'Erongo i Spitzkoppe també són prou a prop per a un viatge d'un dia.

També hi ha tres allotjaments propers que poden oferir unitats de joc amb paraments anteriors. Molts dels nostres clients utilitzen el seu temps a Omaruru per respirar en el seu camí cap a la costa o cap a Etosha. Estarem encantats d'ajudar a fer arranjaments per als nostres clients per a qualsevol dels anteriors. Com que he viscut aquí des de fa 23 anys tinc un excel·lent coneixement de les carreteres i de la millor manera d'arribar d'aquí a allà, de manera segura i còmoda. També puc proporcionar informació sobre llocs per aturar i coses a fer pel camí.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Evening Shade

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes