WeTu Analytics

Ejardini

LUXURY VILLA 1

Luxury té una nova adreça. L'Ellerman House Villa és un luxe de vida capetònica, oferint als hostes un nivell inigualable de privacitat i servei.

Independent de la casa Ellerman, aquesta vila de tres pisos disposa de cinc habitacions espaioses, una zona d'oci amb terrassa i piscina, una sala de TV, menjador, estudi i cuina totalment equipada. Hi ha un xef privat i un equip d'hospitalitat, així com l'ús complet de la piscina spa, la zona de relaxació i el bany de vapor.

Mostra més
Mostra menys

LUXURY VILLA 2

La vil·la és a poca distància a peu de les platges de Clifton i a 10 minuts amb cotxe de Camps Bay, V&A Waterfront i el centre de la ciutat. Els nens de totes les edats són benvinguts.

La gravetat desafiant, l'arquitectura ultramoderna i les impressionants vistes de l'oceà Atlàntic defineixen aquesta última incorporació. Separat a Ellerman House encara a la mateixa propietat, Villa Two ofereix tots els avantatges d'estar unit a un dels petits hotels més exclusius del món, juntament amb els luxes més recents de la vida: privadesa completa i un servei personal discret a mida de l'individu. Dissenyat pensant en el viatger de luxe exigent en ment, representa l'estil de vida de platja glamurosa per la qual Ciutat del Cap s'ha convertit en famosa mundialment.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Ejardini

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes