WeTu Analytics

Ezulwini River Lodge

Big 5 Game Drives

Una de les característiques principals d'un safari és una unitat de joc 4x4. A les unitats de joc que són capaços d'aconseguir molt més a prop del joc gran que en un safari d'auto-unitat, ja que són guiats per guardaparres experimentats i en vehicles apropiats. Generalment, els animals estan habituats al vehicle. Això li permet obtenir entre 5 i 10 metres dels animals grans - i de forma segura!

Totes les unitats de joc es duen a terme en obert 4 x 4 Land Rovers; que són perfectes per a oportunitats fotogràfiques i de vídeo. Les unitats de joc de la tarda generalment surten a les 16:00 i inclouen la detecció del partit a la tarda, una parada de sol i una unitat de joc que continua fins a la nit.

Mostra més
Mostra menys

Sundowners in the bush

Cada unitat de joc inclou un estirament de cames al capvespre, moment en què les guies descomprimeixen una caixa més fresca que conté refrigeris i aperitius. Una tradició de safari coneguda com a “Sundowners” és una oportunitat per trepitjar el sòl africà i admirar l'arbust que l'envolta mentre es pon el sol, mentre es pren en un G n T fred!

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Ezulwini River Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes