WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

SAFARIS

Els experts guardes d'Inyati naveguen en vehicles safari especialment dissenyats amb el privilegi d'accés tot terreny, assegurant que els hostes gaudeixin de trobades exclusives i íntimes de fauna salvatge.

La reserva natural Sabi Sand compta amb una rica concentració de fauna salvatge, que serveix d'hàbitat per a l'emblemàtic Big 5, incloent elefants, lleons, rinoceronts, lleopards i búfals.

Es poden observar guepards, girafes, zebres, gossos salvatges, i una varietat diversa d'antílops i altres espècies rondant lliurement dins dels seus territoris. Inyati és reconegut mundialment com una de les principals destinacions per a les trobades de prop amb el lleopard esquiu.

Mostra més
Mostra menys

FISHING

Inyati Game Lodge proporciona l'oportunitat per a la pesca com una activitat addicional per gaudir durant els intervals entre unitats de joc. Subministrem tot el material de pesca necessari per als nostres hostes.

La pesca es realitza en un entorn tranquil del riu Sand i a la calçada. Garantir la seguretat dels nostres hostes és la nostra màxima prioritat, i sempre van acompanyats d'un guardabosc o rastrejador entrenat i armat durant les seves excursions de pesca.

El riu Sand compta amb una impressionant varietat d'espècies de peixos, amb més de 37 tipus diferents que habiten les seves aigües. Entre les espècies més comunament trobades es troben el silur de dents afilades (Barbel), la tilapia de Moçambic (orada), els escuradents, el peix tigre, el peix groc i el peix fang.

A part de la pura relaxació de la pesca, ofereix una manera esplèndida de submergir-se en l'entorn natural. Mentre llançeu la vostra línia, podeu escoltar el repicat melòdic de diverses espècies d'ocells o les trucades llunyanes d'hipopòtams, connectant veritablement amb l'arbust d'una manera pacífica i serena.

Mostra més
Mostra menys

BUSH WALKS

Un punt destacat definit per als apassionats de la natura és l'experiència de passeig pels arbustos que ofereix a Inyati Game Lodge. Aquesta oportunitat permet als hostes submergir-se en el desert, proporcionant una trobada de prop amb els habitants més petits de l'arbust, com ara ocells, insectes i papallones.

Durant aquestes passejades, els participants poden explorar el fascinant món dels arbres, gramínies, flors, geologia i ecologia, aconseguint una comprensió més profunda de l'ecosistema. De tant en tant, els caminants afortunats poden detectar alguns animals icònics de joc “Big 5".

Les caminades per Bush solen produir-se abans o poc després de l'esmorzar, depenent de l'estació i les condicions meteorològiques predominants. Aquesta aventura única permet als hostes connectar íntimament amb l'entorn natural i les seves miríades meravelles.

Mostra més
Mostra menys

CELEBRATIONS

Inyati Game Lodge té un plaer ajudar els hostes a celebrar ocasions especials com aniversaris, aniversaris o altres fites significatives. Ens comprometem a crear experiències memorables i extraordinàries per als nostres visitants.

Per garantir que la vostra celebració sigui tot el que desitgeu, és imprescindible proporcionar tots els detalls pertinents al nostre departament de reserves. Això permet al lodge realitzar els preparatius i arranjaments necessaris, garantint que la seva ocasió especial sigui realment inoblidable.

Mostra més
Mostra menys

PHOTOGRAPHY

Inyati és un autèntic refugi per als fotògrafs. El seu cel sempre canviant durant l'alba i el capvespre, les dramàtiques tempestes de llamps que s'estenen a la tarda, i la diversa varietat d'animals, ocells i insectes captivadors garanteixen que els aspirants i professionals fotògrafs romanguin infinitament encantats per les oportunitats fotogràfiques que hi ha aquí.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Inyati Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes