WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

SAFARIS

Rangers i rastrejadors altament entrenats i experimentats asseguren que la vostra experiència de safari es troba entre els millors d'Àfrica.

A Inyati, vostè pot esperar experiències fantàstiques de primer pla amb la vida silvestre d'Àfrica en cada unitat de joc. Veure la fauna més impressionant d'Àfrica en el matí i la tarda/nit unitats de joc en vehicles de safari de 4 rodes oberts amb guies experts i rastrejadors de Shangaan.

Les unitats de joc recorren una superfície de 10 000 hectàrees (24 700 hectàrees) i estrictes límits de vehicles a l'avistament asseguren l'exclusivitat de la vostra experiència de visió de joc.

Mostra més
Mostra menys

FISHING

Inyati ofereix la pesca com una activitat extra entre els temps de conducció de joc. Equip de pesca és subministrat per la casa de camp.

La pesca es realitza al riu Sorra i a la calçada. La seguretat dels clients és primordial, i sempre van acompanyats d'un guardabosc o rastrejador armat.

Hi ha més de 37 espècies de peixos al riu Sand, les més comunes són:
Bagra de dents afilades (Barbel), Tlipia de Moçambic (daurada), Squeakers, Peix groc de boca petita, Peix groguenc

A part de l'aspecte relaxant de la pesca, és una forma gloriosa d'estar en un amb l'arbust, escoltant el cant de les diverses espècies d'aus o els sons dels hipopòtams a la distància.

Mostra més
Mostra menys

BUSH WALKS

Una visita obligada per a tots els amants de la natura és el passeig arbust. Això permet als hostes la màxima, propera a l'experiència salvatge i l'oportunitat de centrar-se en els habitants més petits de l'arbust, incloent aus, insectes i papallones.

Es pot descobrir l'interessant món dels arbres, les herbes, les flors, la geologia i l'ecologia. De tant en tant joc es pot veure en passejades - incloent el “Big 5”.

Els passejos de Bush tenen lloc abans o just després de l'esmorzar, depenent de l'època de l'any i de les condicions meteorològiques que prevalen.

Mostra més
Mostra menys

CELEBRATIONS

Celebrant ocasions especials com aniversaris, aniversaris o altres fites, Inyati estaria encantat d'ajudar a crear una experiència inoblidable.

Tota la informació rellevant ha de ser comunicada al nostre departament de reserves per tal que la casa de camp faci els preparatius.

Mostra més
Mostra menys

NETWORK IN NATURE

Inyati té el lloc ideal per a conferències anomenat TreeTops causa de la seva ubicació a la part superior de l'arbre a la vora del riu Sand a uns 3 km del lodge principal.

Aquesta és la instal·lació perfecta per acollir cerimònies íntimes de noces o conferències corporatives. TreeTops ofereix l'oportunitat de reunions centrades però proporciona l'escenari per a una relaxació completa al final del dia.

Mostra més
Mostra menys

PHOTOGRAPHY

Inyati és el paradís d'un fotògraf. Els cels sempre canviants a l'alba i al capvespre, les tempestes de llamps que es mouen ràpidament a la tarda i la infinitat d'animals fascinants, ocells i insectes continuen captivats per fotògrafs aspirants i professionals.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Inyati Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes