WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

RESTAURANT

Les zones d'estar i menjador d'Inyati estan situades estratègicament per oferir una vista impressionant sobre el perenne riu de sorra, garantint una font d'aigua contínua i abundant, especialment crucial durant els mesos àrids d'hivern.

Per a una experiència gastronòmica notable, l'esmorzar se serveix en una àmplia coberta de fusta, que ofereix les seves pròpies oportunitats de visualització de jocs úniques i impressionants.

Mostra més
Mostra menys

TRADITIONAL BOMA

Gaudeix d'una cuina exquisida i assaboreix vins excepcionals al costat d'un foc acollidor i crepitant.

En nits selectes, si el temps ho permet, organitzem reunions tradicionals de boma, que proporcionen una manera inoblidable de submergir-se en una nit de safari sota el cel nocturn africà.

A Inyati, oferim amb orgull una selecció diversa de vins sud-africans de primera qualitat provinents d'estimades granges i finques de la regió del Cap, garantint una experiència vitivinícola notable als nostres hostes.

Mostra més
Mostra menys

BUSH DINING

Els sopars de Bush sota el cel nocturn africà són una tradició estimada entre els convidats inyati.

Inyati també s'enorgulleix de presentar una selecció d'excepcionals vins sud-africans, elaborats acuradament per reconegudes granges de vins i finques de la regió del Cap, afegint a la delícia general de la vostra experiència gastronòmica.

Mostra més
Mostra menys

SUNDOWNERS

Quan la llum del dia arriba al capvespre, és hora d'una tradició de safari de llarga data: el sundowner!
Un sundowner és simplement una beguda presa a la posta de sol. 🥂

#inyatisafari #inyatimoments #safaridreaming #safariexperience #safariquest #goldensunset #naturesbeauty #nofilterneeded

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Inyati Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes