WeTu Analytics

Helicopter Horizons

Scenic/ Photography Flights - One Hour / 45 minutes / 30 minutes

Els nostres vols escènics o fotogràfics són una oportunitat per no perdre. Moments després de la sortida gaudireu de les impressionants vistes només des d'un helicòpter. Experimenta els canals d'aigua cristal·lina serpentejant el seu camí per les llacunes, mentre viatja profundament en les exuberants planes inundables verdes per explorar l'abundant fauna de la regió d'Okavango.

Traiem les portes per a una experiència fotogràfica encara millor mentre sobrepassa algunes de les zones més remotes, deshabitades i salvatges del Delta de l'Okavango. Els vols escènics es realitzen a qualsevol hora del dia, amb fotògrafs afins solen preferir la matinada o última hora de la tarda. Mentre que alguns clients prefereixen volar durant el període de migdiada per no perdre's altres activitats del campament.

Hi ha vols d'una hora, 45 minuts i 30 minuts.

Mostra més
Mostra menys

Private Helicopter Transfers

Per a aquells que busquen saltar el llarg camí al seu pròxim destí, a continuació, una transferència privada d'helicòpter serà fins al seu carreró.

Una transferència en helicòpter és una opció més exclusiva, així com una oportunitat per fer de les seves transferències un punt culminant inoblidable de la seva experiència de safari. El vol és suau, ràpid, i té l'avantatge afegit de poder aterrar pràcticament en qualsevol lloc.

Helicopter Horizons ofereix trasllats privats en helicòpter des de Maun a tots els campaments i allotjaments de la regió d'Okavango, així com transferències intercampaments.

Per a les transferències de grup, utilitzem múltiples helicòpters que surten i arriben junts per no dividir grups. Això sovint afegeix encara més emoció al viatge.

Mostra més
Mostra menys

Helicopter Safaris

Un helicòpter Horizons safari en helicòpter és un safari exclusiu i personalitzat al voltant del delta d'Okavango, utilitzant un helicòpter com a mitjà de transport principal. Els helicòpters tenen el benefici únic de poder aterrar pràcticament en qualsevol lloc, fent que fins i tot algunes de les zones més remotes i deshabitades siguin accessibles. Els nostres safaris d'helicòpter són altament adaptables, i es poden planificar al voltant de les seves necessitats i desitjos exactes.

Safaris en helicòpter disponibles inclouen:

Doble Delta d'Okavango - Si bé pot anar amb un nom, Okavango Delta, gairebé no és un lloc, hi ha diversos llocs per explorar a la regió. Si explorar el Delta d'Okavango una mica més que les parades habituals és la vostra missió, mantenint el temps de viatge i els costos baixos, llavors una excursió Doble Okavango Delta és una excel·lent opció. Es pot fer una parada en diversos camps de “terra” i “aigua”, oferint l'oportunitat de veure els diferents paisatges i la fauna.

Nord de Botswana i Victoria Falls - L'atracció per anar més enllà del Delta és una força difícil de resistir. Per tant, la corretja i anem cap al nord més enllà de les aigües cap a les regions més grans de Chobe de Selinda, Linyanti i Kwando. La llar d'una població massiva d'elefants, rius perennes i grans boscos oberts, aquesta zona és un ferm contrast amb el desert aquàtic del Delta. A continuació, anirem una mica més enllà de les fronteres de Botswana, per fer una parada a les poderoses cascades Victòria.

Okavango Delta i Kalahari - Contrastant el seu exuberant veí, el Kalahari forma la major part de la superfície terrestre de Botswana, que acull estacionalment una diversa població d'espècies. També és la casa pairal del poble sant. Una visita a aquestes parts, maridada amb el Delta de l'Okavango, farà una comprensió holística d'aquest magnífic país.

Mostra més
Mostra menys

Filming and Photography

Horizons Helicopter proporciona una plataforma per a la fotografia aèria especialitzada i el rodatge. Hem treballat amb diversos equips de cinema internacionals. El Delta de l'Okavango és un ecosistema únic que és una de les destinacions més importants per a la visualització de la vida silvestre, oferint infinites oportunitats fotogràfica/filmació per a un bon metratge.

Mostra més
Mostra menys

Exclusive Champagne Stops

Per a una experiència encara més inoblidable, podeu afegir una parada de xampany a qualsevol vol amb Helicopter Horizons.

Aterrarem en un lloc remot durant uns minuts per gaudir d'un xampany francès.

Mostra més
Mostra menys

Authentic Village Experience

Per a aquells que busquen una experiència cultural a Botswana, fem accessibles alguns dels pobles més remots del Delta d'Okavango. L'excursió, que té una durada aproximada de dues hores, comença amb la recollida dels hostes del seu campament per fer un vol escènic fins al poble al qual hem estat convidats. El recorregut està conduït per un guia local que explica aspectes de la vida del poble com l'arquitectura, les creences religioses, la caça i la pesca. També hi ha l'oportunitat de conèixer artesans locals.

Aquesta és també una excel·lent experiència fotogràfica tant des de la vessant cultural com des del fotògraf agut i paisatgístic.

Mostra més
Mostra menys

Half Day Trip to UNESCO World Heritage Site Tsodilo Hills

Horizons helicòpter s'enorgulleix d'oferir una experiència de mig dia per explorar els penya-segats prehistòrics de Tsodilo, sorgint de les planes del desert de Kalahari circumdants al nord-oest del país. Aquest aflorament rocós, que puja a 1 400 metres, és el punt més alt de Botswana, i rarament visitat.

Hi ha evidències d'activitat humana que daten fins a 100,000 anys. Un lloc sagrat per als indígenes Sant que creuen que aquestes roques aporten energia positiva. Aquí també trobareu una de les concentracions més altes de l'art rupestre antic de la Terra, els penya-segats prehistòrics estan bellament decorats amb, entre d'altres, rinoceront, eland i elefants pintats de vermell.

Com a convidat, tindreu un vol inoblidable en helicòpter sobre el Delta de l'Okavango, a Tsodilo estarem acompanyats per un humil i sempre somrient guia de Sant, que ens explicarà la fascinant obra d'art, presentant una història antiga sobre aquesta terra que pocs turistes arriben a experimentar. Hi ha un munt de senders, un d'ells conduint al lloc on els antecessors sant creien que el seu creador baixava totes les criatures del cel, primera gent, després animals per ajudar-los a sobreviure.

Aquesta és una experiència que remourà l'ànima i t'omplirà de records de tota la vida.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Helicopter Horizons

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes