WeTu Analytics

Helicopter Horizons

Doors Off Scenic Flights

Moments després de sortir de Maun o Campament gaudireu de les impressionants vistes només des d'un helicòpter.

Experimenta els canals d'aigua cristal·lina serpentejant el seu camí a través de llacunes, viatja profundament a les exuberants planes verdes inundant explorant algunes de les moltes espècies animals de la regió d'Okavango. Aquesta és una oportunitat una vegada a la vida que no s'ha de perdre.

Retirem les portes de l'helicòpter per a una experiència fotogràfica encara millor mentre sobrevolàvem algunes de les zones més remotes, deshabitades i salvatges del Delta de l'Okavango. Els vols escènics es realitzen a qualsevol hora del dia, amb els fotògrafs afeccionats solen preferir a primera hora del matí o a última hora de la tarda. Mentre que alguns hostes prefereixen volar durant el període de siesta per no perdre altres activitats del campament.

Hi ha disponibles vols d'una hora, 45 minuts i 30 minuts.

Mostra més
Mostra menys

Camp & Lodge Transfers

“Viatges privats per tot el delta”

Els trasllats en helicòpter són directes i privats i funcionen a l'altura de visió de vida silvestre per a possibles albiraments durant tot el vol.

Els hostes disposen d'auriculars per a comunicacions constants amb els nostres pilots molt ben informats per assegurar-se que vostè té una experiència guiada.

Mostra més
Mostra menys

Filming and Photography

Helicopter Horizons proporciona una plataforma per a la fotografia i filmació aèria especialitzada. Hem treballat amb diversos equips de cinema internacionals i locals, inclosos, National Geographic, NHFU, Disney, BBC i CNN. El Delta de l'Okavango és un ecosistema únic que és una de les destinacions més grans per a la fauna, que ofereix infinites oportunitats fotogràfiques i de filmació per a imatges sorprenents. Helicopter Horizons té accés a plataformes que faciliten l'obtenció del gran metratge. L'helicòpter ofereix una perspectiva única i sovint un mètode discret i fluid per obtenir els grans trets.

Tant si sou un professional com un àvid fotògraf aficionat perfeccionant la vostra afició, aquesta és una experiència de llista de cubs per capturar el tret perfecte del Delta de l'Okavango des d'una perspectiva molt singular. El seu pilot coneixedor ofereix una experiència guiada assegurant-se que cada vista i albirament està perfectament configurat per al millor tir. Trobaran i ressaltaran els majors tresors del terreny a través de la vista totalment sense restriccions que garanteix l'eliminació de les portes. Amb moltes de les zones més remotes del Delta no accessibles de cap altra manera, una perspectiva aèria és la forma ideal per contemplar el vast Delta i el seu laberint serpentejant de canals cristal·lins. Primera i última llum, conegudes com les hores daurades, ofereixen les millors condicions de llum per captar la fotografia perfecta.

Mostra més
Mostra menys

Helicopter Safaris

Helicopter Horizons és el complement perfecte per a qualsevol itinerari de Botswana Safari. Operem a tot Botswana des de les planes inundables estacionals i les llacunes permanents del delta de l'Okavango, els vessaments de la regió de Linyanti, les planes de la reserva de caça de Kalahari i les salines del Makgadikgadi.

Un safari d'Helicopter Horizons és una forma exclusiva i personalitzada d'experimentar el millor de Botswana. El nostre equip de pilots són altament experimentats i extremadament apassionats per compartir el seu amor per la regió amb tots i cadascun dels convidats a bord.

Un itinerari complet de safari inclourà trasllats privats directament als vostres lodges preferits al cor de les zones més remotes de Botswana. Els vols escènics al llarg del teu itinerari et permetran a l'helicòpter guiar-te per les zones més deshabitades, accessibles només en helicòpter i operat portes fora, garantint unes vistes sense restriccions i l'escenari perfecte per a la fotografia des d'una perspectiva totalment única.

El teu safari personalitzat en helicòpter et garantirà que surtis de Botswana sempre amb ganes de tornar.

Mostra més
Mostra menys

Tsodilo Hills Experience

Quatre turons rocosos, inclòs el punt més alt de Botswana, surten sorprenentment de les planes circumdants del desert de Kalahari per formar Tsodilo, un Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO al remot nord-oest del país; una visita obligada definitiva per a aquells que busquen més que la vida salvatge del seu temps a Botswana. Més de 4 500 pintures rupestres, algunes datades en un estimat de 26 000 anys, adornen les roques de quarsita de color malví. Els turons són sagrats per als Sant que van utilitzar les coves i la primavera aquí fins a finals del segle XX, mentre que hi ha evidència de l'activitat humana aquí que es remunta a uns 100 000 anys.

Arribar en helicòpter estalvia una llarga conducció des de Maun, permetent a Tsodilo convertir-se en un fantàstic viatge de mig dia, donant temps als hostes per apreciar plenament la importància dels turons des de l'aire i gaudir de la visualització del joc en els vols des de i cap al Delta o Linyanti.

Els clients estan acompanyats per un guia Sant inassumible i sempre somrient que explicarà la fascinant obra d'art, presentant un costat a Botswana que pocs turistes arriben a experimentar. L'excursió pot ser exigent, però els turons tenen un atractiu difícil de descriure; potser posseeixen un dibuix que apel·la a alguna cosa dins de tots nosaltres.

Mostra més
Mostra menys

Elephant Havens Experience

Elephant Havens és una organització sense ànim de lucre que treballa sobre el terreny a Botswana per protegir i preservar l'elefant africà. L'orfenat rescata i retorna els elefants orfes i abandonats, amb l'objectiu de tornar-los a alliberar a la natura al costat d'altres elefants. L'organització una i altra vegada treballa amb les comunitats per reduir el conflicte entre vilatans i elefants. A través de l'educació Elephant Havens espera inculcar una comprensió de la importància de la conservació i la protecció de l'hàbitat en les generacions futures.

L'objectiu d'Helicopter Horizons és donar suport a Elephant Havens d'una manera sostenible, no evasiva i ètica. Com a especialistes aeris de la indústria turística, el nostre objectiu és oferir als clients l'oci que esperarien de la seva experiència de safari, però també ajudar a donar suport a la iniciativa mediambiental per protegir les espècies locals a través dels esforços de conservació. Ajudar a santuaris remots i centres de rehabilitació d'animals, utilitzant el turisme com a plataforma per educar els viatgers en la importància de posar en primer lloc la protecció de tots els animals.

Les nostres operacions engloben la idea de nodrir una relació íntima entre els viatgers i la fauna d'una manera que cada animal sigui respectat.

En un món ideal no hi hauria animals en captivitat, Helicopter Horizons està encantat de donar suport a una autèntica organització de conservació que té com a objectiu principal la rehabilitació i l'interès total del benestar animal.

La visita a Elephant Havens amb Helicopter Horizons inclou trasllats en helicòpter d'anada i tornada, interacció amb elefants orfes, guiats per manipuladors informats i coneixedors, i un donatiu a l'organització. Els clients són més que benvinguts a donar més en persona.

Mostra més
Mostra menys

Conservation & Co-Existence Cultural Experience

Aquesta experiència és el complement perfecte per a qualsevol visitant de Botswana interessat en la conservació i la cultura. L'experiència combina la visita a dos projectes de convivència comunitària situats en una de les parts més remotes del Delta de l'Okavango.

La primera parada mostrarà el treball de CLAWS (Communities Living Among Wildlife Sustainably). Human & Wildlife conflict és una preocupació diària per a moltes persones que viuen als pobles remots del Delta de l'Okavango. Els agricultors solen perdre bestiar per depredadors com els lleons. CLAWS va establir un programa de ramaderia i està dirigit per la comunitat per reduir el conflicte carnívor i beneficiar els propietaris de bestiar amb assistència veterinària i rangelands millorats. L'experiència inclou una xerrada amb el cap ramader del projecte i una visita guiada a les bomes utilitzades per confinar i protegir el bestiar.

En arribar al nostre segon projecte, els convidats seran conduïts a una gira de dues hores i mitja amb el grup de gira 'Life With Elephants' al tradicional poble Hambukushu d'Eretsha. El grup turístic va ser creat per l'ONG de conservació, Ecoexist en un esforç per augmentar els beneficis que tornen a les comunitats que conviuen amb els elefants. Els clients són guiats en un recorregut pel poble per experimentar tots els aspectes de la vida del poble, inclosa la visita de l'escola local i una casa típica dels agricultors. Després del recorregut, els reptes del dia a dia de viure entre elefants són explicats pels ancians del poble, seguit de cançons i danses tradicionals. Aquesta experiència única ofereix una visió rara de la vida remota del poble en aquesta part de Botswana, alhora que mostra com la gent s'esforça per compartir espai i recursos amb els elefants. Ecoexiste està facilitant i donant suport a noves empreses de temàtica elefanta com aquesta com a part de la seva estratègia per promoure la convivència entre persones i elefants.

Aquests projectes remots són accessibles en helicòpter mentre mostren algunes de les escenes més pintoresques de la ruta panhandle. Junts ens sentim orgullosos d'oferir un enfocament integrat, sostenible i impulsat per les persones per donar poder a les comunitats del nord de Botswana. Reservant aquesta experiència, tots dos projectes són capaços de continuar donant suport a un problema tan important tant per als vilatans i la vida salvatge a Botswana.

Mostra més
Mostra menys

Champagne Experience

Una parada de xampany és possible en qualsevol vol escènic, el seu pilot trobarà una illa de palma deserta a mig camí del vol. Un cop a terra, es produeix xampany perquè els hostes gaudeixin mentre prenen les vistes des de terra juntament amb més informació sobre el delta del pilot atractiu, una experiència inoblidable a mig vol.

Mostra més
Mostra menys

Makgadikgadi Pans Experience

Una de les salines més grans del món aquest paisatge dramàtic ofereix escenes increïbles sobre els interminables horitzons. Des d'aproximadament gener fins a abril desenes de milers de Wildebeest i Zebra poden ser observats durant la seva migració anual.

Makgadikgadi és la llar de la famosa illa Kubu, un aflorament de granit de roca que surt de les salines. L'illa de Kubu és una icona cultural en el patrimoni de la població de Botswana. El lloc està ple d'ambient de cerimònies i ritus de pas dels anys transcorreguts. Les roques i els baobabs de Kubu miren cap a fora les vastes salines que s'estenen fins on pot veure l'ull.

Després de les pluges, l'aigua pot aixecar-se contra les costes de l'illa de Kubu i estendre's per tota Sua Pan, llar d'immensos ramats de flamencs. Des de l'aire, la catifa rosa de flamencs es mou i aleteja mentre els ocells busquen menjar constantment a les aigües brinoses. Un paisatge sobre els flamencs de Sua Pan és realment un espectacle per presenciar.

La temporada dels flamencs és de gener a juny i depèn d'hàbits animals que no es poden garantir.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Helicopter Horizons

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes