WeTu Analytics

Duba Explorers Camp

El camp d'exploradors de Duba, al nord de Botswana, es troba a la cantonada nord-est de la concessió de Duba Plains, una reserva privada de 33 000 hectàrees al delta de l'Okavango. A causa de la seva ubicació a la part nord del Delta d'Okavango, l'entorn està dominat per la plana d'inundació permanent, intercalada per planes inundables i prats estacionals i butxaques de boscos de mopane i acàcia. Sota un dosser de figueres madures, paladre, mangostà i sicamore, el campament té ombra durant tot l'any. La ubicació del campament ofereix vistes clares i clares a través dels canals d'aigua circumdants i permet brises fresques a través del campament i les tendes de campanya.

El campament, que forma part de la nostra Col·lecció Explorers i dissenyada per Dereck i Beverly Joubert, exploradors propis, encarna l'època daurada dels safaris i l'esperit d'exploració. El campament consta de cinc tendes de lona aèria sobre cobertes elevades decorades amb estil amb escriptori de campanya, terrassa privada i instal·lacions en suite. Els clients es desperten amb vistes panoràmiques de les planes inundables del Delta i, durant la temporada d'inundacions, els canals d'aigua enllacen amb aigües obertes plenes de nenúfars amb flors i papir alt. L'àrea principal es troba sota un llenç de carpa escombrat, sobre coberta elevada amb una zona de menjador i saló de concepte obert. Formar part d'una plana d'inundació durant la major part de l'any, el campament es troba en una illa envoltada de bells paisatges i cursos d'aigua. El campament és accessible només per dos ponts de pal de goma. Durant la migdiada, saló a la terrassa del seu porxo, absorbint la tranquil·litat i la tranquil·litat del seu entorn. Durant la temporada d'inundacions, fins i tot podeu tenir la sort de veure les llúdrigues tacades del coll nedant i menjant. Escolteu la prolífica vida dels ocells. A la nit, deixa que els hipopòtams et cantin per dormir. De vegades, el rugit d'un lleó s'esquerda durant la nit mentre crida al seu orgull.

Durant una estada al Duba Explorers Camp els clients es posen en la pell dels primers aventurers. Explora els canals d'aigua associats al sistema del riu Ngoga en vaixell o piragües tradicionals (meandres), meandres a través de canals creats per hipopòtams i elefant. El mekoro us permet lliscar en silenci a través dels sistemes de canals i experimentar un món d'aigua inalterat al vostre voltant. Amb més de 400 espècies d'aus, l'observació d'aus és insuperable, amb espècies espectaculars com el blauet de malaquita que cremallen un esclat de color. Safaris de vehicles en aquest paradís permeten trobades emocionants amb els depredadors residents a la zona. En passejades guiades recorren les illes, els aiguamolls i les planes, seguint les empremtes i interpretant els signes de la natura. Fins i tot els clients poden tenir la sort de veure una sitatunga rara o un lleopard esquiu. Gaudeix de l'emoció de la pesca de pesca i alliberament on es poden estudiar de prop les diferents espècies de peixos del delta.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Duba Explorers Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes