WeTu Analytics

Duba Explorers Camp

Wildlife Drives (day and night)

Si esteu aquí per a la vida silvestre, la millor manera d'acostar-vos i personal amb els animals és en una conducció en Land Cruiser obert personalitzat.

Mostra més
Mostra menys

Guided Walks

Un altre gran benefici de romandre dins de les conservances és la capacitat d'apreciar l'impressionant paisatge a peu, pacíficament, sense el soroll dels motors. Recomanem aquesta experiència inoblidable. En general, al matí o al vespre és el millor moment, ja que la meitat del dia és massa calenta per sortir de l'ombra. Porteu unes bones sabates per caminar, un barret i una roba de colors neutres per no alarmar la vida silvestre i prendre prismàtics. El vostre guia tindrà aigua per a vosaltres. Els passejos són dirigits per guies amb llicència amb entrenament d'armes de foc.

Mostra més
Mostra menys

Catch-and-Release Fishing

Aquesta és una gran activitat durant la migdiada de mig dia. Assegureu-vos que esteu amb una guia. Durant els mesos de gener i febrer hi ha una moratòria sobre la pesca. Pesca de captura i alliberament només.

Mostra més
Mostra menys

Motorized Boating and Mekoros

Navegar per la xarxa de vies fluvials del Delta d'Okavango és una manera vigoritzant de conèixer l'abast d'aquesta enorme zona humida. Sens dubte, tindràs birding meravellós i potser fins i tot alguns albiraments de hipopòtam, búfal i elefant. (La navegació és una activitat estacional, típicament entre juny i setembre, però varia estacionalment).

Mostra més
Mostra menys

Young Explorers Programme

Tots podem recordar la llibertat de la nostra joventut quan estàvem fora tot el dia, fent forts, agafant capgrossos i enfilant arbres. Tots érem exploradors d'algun tipus, fins i tot si només al nostre jardí suburbà.

Vam explorar, vam descobrir, fins i tot podríem haver-se perdut, però sempre hem tornat a recuperar el més savi i més il·luminat.

Els safaris amb nens són molt iguals, un moment per estimular tots els sentits. Safaris obren un món completament nou a tots nosaltres, però per als nens que el món és encara més encantador. Els nous animals emocionants són una gran part d'una experiència de safari, però aprofundint en el que hi ha al cor de la terra i la seva gent tot aprenent i experimentant per a la gran satisfacció dels nens (i els pares). Allunyar-se de la vida quotidiana per construir una cabana de canyes tradicional, o la caça de tresors i practicar les seves habilitats de supervivència tradicionals d'arbust recentment apreses és una experiència que tots apreciaríem. Per als nens, és màgic.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Duba Explorers Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes