WeTu Analytics

Tau Game Lodge

A l'extrem nord de Sud-àfrica es troba una bonica zona coneguda com el Groot Marico i és en aquest entorn espectacular, a la reserva de jocs Madikwe lliure de malària, que propietat privada Tau Game Lodge està situat.

Madikwe Game Reserve és actualment la quarta reserva de jocs més gran del país, que comprèn 75.000 ha, i situada a la província del nord-oest, compta amb una visió de jocs durant tot l'any. És una de les poques reserves on es pot veure una gran varietat de fauna.

Els ramats de cria d'elefant, rinoceront blanc i negre, lleó, guepard, hiena tacada i marró, búfal, lleopard, zebra i el gos salvatge en perill d'extinció, diverses espècies d'antílops, girafa, estruç i guàrdia, juntament amb una gran varietat de petits mamífers, es troben entre els magnífics animals que recorren la reserva. Madikwe també és la llar d'una població d'aus de més de 250 espècies diferents.

Tau Game Lodge va ser construït el 1995 i té vista sobre un pou d'aigua natural, que atrau una varietat de joc, igual que la diversa vegetació que prospera en el sòl vegetal fèrtil. Des de llavors, la casa de camp ha estat renovada i ofereix comoditat i luxe, sense deixar de tenir una sensació d'arbust.

Trenta xalets de luxe es distribueixen en formació en U a banda i banda de la casa de camp, oferint excel·lents vistes dels animals que s'acosten a la boca d'aigua des de la riba oposada. La casa de camp té una qualificació de 5 estrelles i els xalets estan equipats amb aire condicionat i ventiladors de sostre, mini-bars, caixa forta, te i cafè, bany privat amb dutxa a l'aire lliure, i cada un té la seva pròpia coberta privada, el que li permet experimentar l'arbust en privacitat.

Les famílies amb nens són benvingudes a Tau Game Lodge.

Tot i que els nens menors de 6 anys no poden unir-se a adults en les unitats de joc estàndard, s'ofereix un safari per a nens més curt d'aproximadament una hora i el programa Tau Cubz Club està en marxa per al seu entreteniment.

20 xalets estàndard tenen capacitat per a 2 adults que comparteixen, mentre que els “xalets de luxe” més espaiosos, amb zones d'estar còmodes, poden allotjar pares i nens que vulguin compartir la mateixa habitació.

Les portes corredisses permeten unes vistes espectaculars de la impressionant bella tranquil·litat de l'entorn accidentat de la diversa arbustia

L'estat del centre de convencions d'art, que es troba a poca distància de la casa de camp, pot allotjar fins a 150 delegats i està equipat amb equips d'alta qualitat, oferint el lloc ideal per a conferències.

el Tau Spa Oasis és un santuari tranquil que reflecteix l'ànima d'Àfrica amb el seu entorn natural potenciant la seva experiència. Gaudeix dels teus sentits en una fusió única de teràpies pensades per reposar i calmar cos, ment i ànima.

La Fundació Tau es va crear amb l'objectiu de finançar el desenvolupament comunitari i està donant resultats tangibles. Els clients que visiten la casa de camp se'ls ofereix l'oportunitat de visitar el poble local de Supingstad amb el nostre oficial de la comunitat.

Per permetre als nostres visitants l'oportunitat de plantar espècies arbòries protegides i conèixer una mica sobre els arbres que estan plantant, jugant així un paper actiu en la conservació, els nostres guardamobles van iniciar el Fons de Tau Arbre.

Tau s'esforça per retornar a la comunitat i al medi ambient en tots els aspectes del nostre negoci, tenint sempre present l'èxit de tots els implicats en els projectes que Tau dóna suport.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Tau Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes