WeTu Analytics

Lake Nakuru Sopa Lodge

Llac Nakuru Sopa lodge es troba en una gran varietat de turons que formen els límits occidentals de la gran vall del Rift d'Àfrica, el Lodge ofereix vistes espectaculars sobre la immensitat del llac Nakuru i el seu parc nacional circumdant.

El parc dóna suport a una àmplia diversitat ecològica, ja que els flamencs i altres aus aquàtiques són el principal atractiu de la zona. L'ecosistema proporciona al voltant de 56 espècies diferents de mamífers, incloent el rinoceront blanc i negre, búfals i altres.

El Lodge és a 20 km de la porta principal del parc i 15 minuts amb cotxe de l'airstrip de Naishi. L'allotjament Lodge consta de 60 habitacions que inclouen 2 habitacions comunicades, 2 habitacions accessibles en cadira de rodes. Les habitacions s'agrupen en habitacions individuals, dobles o triples. Totes les habitacions tenen una vista clara sobre el llac i es pot veure la sortida del sol des del balcó. Totes les habitacions disposen de caixa forta, te i cafè, minibar a petició i extensió de telèfon a totes les habitacions.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lake Nakuru Sopa Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes